Halvcirkel
Vakuumlyftar för smidig materialhantering på Modex 2024

Vakuumlyftar för smidig materialhantering på Modex 2024

Lifts All Inc förbereder sig för den kommande Modex-mässan i Atlanta, där företaget kommer visa upp sina innovativa tekniska lösningar för materialhantering. Lifts All är stolta över att presentera både vakuumlyften Basic och den lågbyggda säcklyften.

2024/02/06

På Modex kommer det att finnas möjlighet att diskutera olika utmaningar inom materialhantering, samt att testa några av Lifts Alls mest populära lyftlösningar:

Basic: En enkel och mångsidig vakuumlyft


Lifts Alls Basic vakuumlyft kommer att finnas tillgänglig för att testa, med sin intuitiva design och högpresterande förmågor. Detta lyftverktyg går att anpassa för de flesta föremål, genom ett brett sortiment av underdelar så som vakuumkoppar och krokar. Tack vare de anpassade underdelarna har Basic har ett säkert grepp vid lyft av såväl små som stora objekt, vilket ger ökad effektivitet och användarvänlighet i varje lyft.

Lågbyggd säcklyft: Smidig och effektiv säckhantering


För branscher som hanterar säckar och påsar finns Lifts Alls lågbyggda säcklyft, en lösning utformad för precis materialhantering. Med en lågprofildesign som lyfter säckar i de smalaste utrymmen säkerställer denna vakuumlyft ett varsamt men säkert grepp på säckar av varierande storlek och vikt. Med hjälp av säcklyften kan företag minska risken för skadlig hantering och samtidigt effektivisera arbetsflödet.

Besök Lifts All personligen för att testa våra lyftverktyg och upplev hur du kan förbättra materialhanteringsprocessen från tung och ansträngande – till lätt och enkel. Oavsett om du utforskar nya möjligheter eller vill förbättra dina nuvarande processer levererar Lifts All lösningar som omdefinierar effektivitet, säkerhet och tillförlitlighet inom materialhantering.

Lifts All kommer att demonstrera säcklyften och Basic i monter A12109, Byggnad ABC, Nivå 1, Modex 2024.

Besök Lifts All på Modex 2024

Datum 11-14 mars 2024
Plats Georgia World Congress Center, Atlanta, USA
Bås A12109, Byggnad ABC, Nivå 1

Lifts All är en ledande leverantör av skräddarsydda lyftlösningar för lager, industri och flygplatser. Företaget har en bred portfölj av lyftverktyg för olika föremål, som till exempel kartonger, säckar, ölfat och dunkar med mera. Verktygen är utformade för att effektivisera arbetsprocesser och förbättra arbetsmiljöer. Med sitt engagemang för innovation och kvalitet har Lifts All etablerat sig som en pålitlig partner för företag inom en rad olika branscher sedan 30 år tillbaka.

Behöver du mer information?

För mer information, kontakta Peter Alsterstål, Chief Executive Manager North America.

Peter Alsterstål

Chief Executive Manager North America

+1 865 328 0878

+1 302 596 1945

Fler nyhetsartiklar