Halvcirkel
Kroklyft

Kroklyft

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 40 kilo

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 3,25 kilo

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 92-10059

Standardlyft – snabb leverans!

Lifts Alls kroklyft har en kompakt design, vilket innebär att den tar upp väldigt lite plats. Den är dessutom enkel att använda. Kontrollen består av en grön upp-knapp och en röd ned-knapp, allt operatören behöver göra är att haka fast lasten och sedan lyfta eller sänka den i önskad takt. När lasten är på lyftverktyget så blir den helt viktlös.

Lyfta med en kroklyft

Med en kroklyft är det enkelt att lyfta det mesta med en ögla eller ett handtag. Exempelvis kan du lyfta hinkar, dunkar eller väskor. Även ringar, hjul, kugghjul eller mindre objekt med sling går att lyfta. Eftersom verktyget kan lyfta många olika typer av föremål så är det användbart inom ett flertal industrier. Exempel på industrier som använder kroklyftar är dryckesindustrin, livsmedelsindustrin, lager och distributionscentraler och olika tillverkningsindustrier.

Komplett lyftsystem

Kroklyften är en standardprodukt i vårt sortiment, vilket innebär kortare leveranstider. Det är ett smidigt och pålitligt verktyg som alla klarar att använda, oavsett längd, ålder eller fysisk styrka. Tillsammans med en Bal-Trol och en travers eller kran har du ett komplett lyftsystem. Med ett lyftsystem som ersätter manuella lyft skapas förutsättningar för en mer ergonomisk och hälsosammare arbetsplats.