Halvcirkel
Lyft för gasflaskor 89-12170

Lyft för gasflaskor 89-12170

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 85 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 37 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12170

Serienummer: A6820

Broschyr: Lifting gas cylinders (pdf).

Det här är en av vår lyft för gasflaskor. Det är en vakuumlyft optimal för att förflytta stora gasflaskor och gascylindrar. Just det här verktyget är utformat som ett C. Detta är för att operatören enkelt ska kunna nå hela vägen in i buren eller utrymmen som inte är helt öppna. Gripdonet väger 37 kg men okets maxlast är 85 kg.

Just det här verktyget är gjort i rostfritt stål. Den har även jordad kabel för att säkerställa att den går att använda i explosionsfarliga omgivningar.

Lyft för gasflaskor – hur fungerar den?

Greppa flaskan med sugkopparna på sidan av flaskan. När lyften greppat på ett korrekt sätt kommer det lysa grönt från lampan på verktyget och det är säkert att genomföra lyftet. Du förflyttar sedan flaskan till önskad plats. När du gjort det trycker du sedan på den röda knappen och lyftverktyget avlägsnar sig från lasten. Du har nu förflyttat flaskorna smidigt, säkert och ergonomiskt.

Kundanpassade lyftlösningar

Vi skräddarsyr och designar lyftverktyget så att det är optimalt för just det ni ska lyfta och den miljön ni arbetar i. Maxlast, rotation, tilt eller hur själva lyftet ska göras anpassas efter era önskemål. Normalt sett lackar vi alla verktyg i rött men här har man valt att få lyftverktyget i rostfritt stål i stället.