Halvcirkel

PW60 skivlyft

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 60 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 21 kg

Gripdonets höjd: 677 mm

Vakuumkoppar justerbara i:
X-led: 510-610 mm
Y-led: 305-605 mm

Artikelnr: 92-10023

Broschyr:  Lifting boards and steel sheets (pdf).

ProWood 60 (PW60 skivlyft eller ProWood mini som den också kallas) lyfter och tiltar skivor av olika slag, upp till 60 kg. Istället för att lyfta otympliga skivor manuellt eller med gaffeltruck, så går jobbet snabbt och smidigt med hjälp av en PW60 skivlyft. De justerbara vakuumkopparna, den lågbyggda konstruktionen och den ergonomiska designen är fördelar som gör att ProWood passar att använda i de flesta industrier. Särskilt populär är den hos dörr- och kökstillverkare.

Smidiga och säkra lyft

Ett grönt öga indikerar när den rätta vakuumnivån är uppnådd och det är säkert att lyfta. Lastvaktsfunktionen förhindrar att operatören släpper skivan av misstag i luften. Proportionell styrning gör det enkelt att placera skivan varsamt utan att skada den. Ifall skivan ska monteras så kan den justeras viktlöst direkt med händerna, utan att använda kontrollenheten.

Lyfter alla typer av skivor, med eller utan tiltfunktion

ProWood lyfter alla täta skivor: tunga paneler, metallskivor, glas, plywood och träskivor. Förutom PW60 finns tre andra skivlyftsmodeller beroende på storlek och vikt på skivan: PW100, PW120 och PW200. ProWood finns både med och utan tiltfunktion. Alla ProWood-modeller har vakuumkoppar som är justerbara i längd och bredd. Justeringarna gör användaren enkelt själv, utan att använda några verktyg.