Halvcirkel
Manhattan bildörrslyft 89-12025

Manhattan bildörrslyft 89-12025

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 30 kg

Styrning: balansering

Egenvikt: 138 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12025

Serienummer: A-6558

Manhattan bildörrlyft är specialtillverkad för att lyfta och tilta bildörrar. Denna lyft gör det enkelt att förflytta dörrar från rack till vagn eller tvärtom. En bildörr väger cirka 20 kg och att lyfta den manuellt kan både vara otympligt och tungt arbete, speciellt om du behöver göra det flera gånger per dag. Vikten på bildörren är normalt sett för tung för en person att bära. Manhattan bildörrlyft gör att du enkelt kan utföra arbetet på egen hand. Lyften kan också nå högre upp för att lyfta dörrar som är placerade på rack som du normalt sett inte når upp till utan stege.

Manhattan bildörrlyft – så fungerar den

Manhattan bildörrlyft använder vakuumkoppar för att lyfta dörrarna och gör att de känns viktlösa vid lyft. Verktyget gör det enkelt att förflytta bildörrar upp och ner från racken. Vakuumkopparna fästes säkert på utsidan av bildörren, operatören trycker på knapparna för att manövrera och lyfta dörren och lyften balanserar ut bildörren ut ur racken. Operatören förflyttar sedan dörren till vagnen.

Lyftverktyget har även en tiltfunktion som gör det möjligt att tilta dörrarna något. Vakuumkopparna är vridbara vilket gör det möjligt att både lyfta höger- och vänsterdörrar.

Det här är ett effektivt verktyg och det krävs bara en person för att få jobbet gjort.

Att lyfta bildörrarna manuellt kan vara väldigt hårt arbete för kroppen, både på grund av vikten av dörrarna men också hur man roterar kroppen när man lyfter. Manhattan bildörrlyft gör jobbet enkelt och mer ergonomiskt för operatören. Den sparar också tid eftersom den gör arbetet snabbare, mer effektivt och är säkrare än att lyfta manuellt.