Halvcirkel
Kombilyft för respiratorer 89-12266

Kombilyft för respiratorer 89-12266

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 24 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 24 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnr : 89-12266

Serienr: A6993/A6994

Lifts Alls kombilyft för respiratorer lyfter respiratorer i tillverkningsprocessen. En respirator eller ventilator används i sjukhusmiljöer för att pumpa in och ut luft ur patienters lungor, när de av olika anledningar inte kan andas själva. Apparaturen är väldigt dyrbar och känslig, därför är det viktigt att skydda den från stötar och slag i fabriken där den tillverkas. Respiratorn väger också mycket och kan därför vara besvärlig att förflytta. Med en kombilyft för respiratorer lyfter du snabbt, nästintill tyngdlöst, och skyddar samtidigt respiratorerna.

Lyftverktyg för att packa paket

Vår kombilyft används när respiratorerna ska packas. Lyften klarar alla olika moment i packningsprocessen, genom att byta mellan mekaniskt- och vakuum läge.

  1. Med hjälp av en mekanisk greppfunktion tar lyftverktyget tag i respiratorns handtag och lyfter ner det i ett skyddande hölje av frigolit.
  2. Höljet stängs och därefter flyttas det med vakuumkoppar från horisontell till vertikal position.
  3. Förpackningen sänks ned och packas i en pappkartong som försluts.
  4. Pappkartongen lyfts med vakuumkoppar, exempelvis till pall för vidare distribution.

Kombilyft för respiratorer- två lyftverktyg i ett

Med en traditionell kombilyft behöver du ofta koppla loss olika tillbehör eller underdelar för att byta mellan att lyfta med vakuumtryck eller mekanik. Att operatören i stället enbart behöver använda sig av ett verktyg för alla moment är både smidigt och spar tid. En enkel switchknapp byter mellan mekaniskt läge och vakuumläge. Med det mekaniska läget kan du lyfta exempelvis handtag eller öglor, medan vakuumkopparna klarar att lyfta alla kompakta material.