Halvcirkel
Lyft för ölfat 89-10525

Lyft för ölfat 89-10525

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 35 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-10525

Serienummer: 4991

Det här är vår vakuumlyft för ölfat som gör det enkelt för dig att förflytta ölfat utan att kroppen tar skada. Med sina vakuumkoppar suger den fast vid lasten som du sedan förflyttar enkelt från pall till pall. Ölfaten är inte så tunga innan du fyllt på dem men efter de fyllts upp med vätskan är det tungt och slitsamt arbete att förflytta dessa manuellt. Med Lifts Alls lyft för ölfat gör du arbetet smidigt och säkert utan att skada rygg, nacke och axlar. Just den här lyftlösningen är monterad i ett skensystem med en FlexiCrane för att operatören enkelt ska kunna röra sig obehindrat med lasten. Verktyget kan lyfta ölfat upp till 35 kg.

Lyft för ölfat – hur fungerar den?

Placera sugkopparna med vakuum på sidan av ölfatet. Lyften kommer då greppa tag om lasten och du lyfter med hjälp av knapparna. Om vakuumkopparna inte greppar tag om lasten på ett helt korrekt sätt går inte lyftet att genomföra. Samma sak gäller när du ska lossa lasten. Om du inte ställer lasten mot en plan yta lossar den inte från lyften. Detta är av säkerhetssjälv så att du inte tappar lasten mitt i ett lyft. När du förflyttat ölfatet till önskad plats trycker du på knapparna igen för att lossa lasten från lyftoket. Lyftverktyget kan också rotera lasten 180° under lyftet. Detta är optimalt om du fyller på ölfatet från ett håll och sedan vänder det efter att det fyllts upp.

Skräddarsydd lyft för dina behov

Vi specialanpassar lyftverktyget så att det passar för just dina behov och den miljö där du lyfter. Lyftlösningen går att anpassa om du vill lyfta liknande föremål men i andra storlekar eller annat material samt ändra maxlasten för verktyget.