Halvcirkel
Lyftutrustning

Lyftutrustning för lager & industrier

Utöver våra kundanpassade lyftverktyg erbjuder Lifts All erbjuder ett noga framtaget utbud av standardlyftar som passar för den vanligaste produkthanteringen. Lifts All har stor erfarenhet av lyftutrustning och har efter många år i branschen utvecklat standardlyftar som bland annat hanterar säckar, kartonger, rullar, däck och skivor i olika material. Samtliga lyftverktyg gör att lasten känns tyngdlös, vilket gör dem ergonomiska. De är dessutom snabba, samt garanterar att lasten hålls i ett säkert grepp. Standardlyftarna utvecklas och förbättras ständigt för att erbjuda våra kunder den bästa möjliga lösningen till kortast möjliga leveranstid.
Se ett urval av vår standard-lyftutrustning för säkra lyft nedan.

Läs mer
Basic vakuumlyft

Basic är perfekt för att lyfta exempelvis kartonger eller pallar i pack- och ...

Läs mer
Basic underdelar

   Basic underdelar Basic underdelar (eller applikationer) är tillbehören som gör ...

Läs mer
Classic B-M

Classic B-M är vakuumlyften som klarar de flesta lyftuppdrag. En av de mest framträdande ...

Läs mer
Speedy Picker

Speedy Picker är ett effektivt och ergonomiskt lyftverktyg för lager och distribution. Speedy ...

Läs mer
Hjullyft

Hjullyftar underlättar arbetet med att byta däck på verkstäder, däckhotell och ...

Läs mer
Vakuumsäcklyft

Vår smidiga vakuumsäcklyft hanterar enkelt laster upp till 50 kg. Säcklyften är ett ...

Läs mer
Lågbyggd säcklyft

Snabb och smidig säcklyft Denna vakuumlyft är speciellt utformad för att passa i utrymmen ...

Läs mer
Mekanisk säcklyft

Mekanisk säcklyft – perfekt för porösa säckar Vår mekaniska säcklyft rekommenderar ...

Läs mer
Fatlyft

Vår fatlyft greppar under fatets handtag och lyfter upp det, snabbt och utan ansträngning. ...

Läs mer
Rullyft

Med Lifts Alls rullyft blir det enkelt att lyfta rullar. Rullyften lyfter med hjälp av en kolv ...

Läs mer
Skivlyft

Våra ergonomiska skivlyftar för lyft av alla typer av skivor! Hantera skivor eller laster med ...

Läs mer
Kroklyft

Lifts Alls kroklyft har en kompakt design, vilket innebär att den tar upp väldigt lite plats. ...

Läs mer
Gasflasklyft

Lifts Alls gasflasklyft lyfter gasflaskor upp till 100 kg. Med hjälp av en tryckluftcylinder ...

Läs mer
Magnetlyftar

Med en magnetlyft kan du enkelt och smidigt lyfta metalldelar av olika slag. Lyften behöver ...

Läs mer
Kombilyft Z-ok 92-10034

Kombilyft Z-ok – nu i uppdaterad version! Kombilyft Z-ok är en allroundlyft som lyfter ...

Läs mer
e-CLS

e-CLS ger ergonomisk och snabb lagerhantering e-CLS är optimal för att lyfta kartonger eller ...

Läs mer

Olika typer av lyftutrustning

Med lyftutrustning menas de olika typer av utrustning som behövs för att höja upp eller sänka föremål. Vi på Lifts All erbjuder ett brett sortiment av lyftar, inklusive standard- och kundanpassade lösningar. Med rätt lyftutrustning lyfter du enkelt tunga objekt. Läs mer om vår lyftutrustning nedan:

 1. Specialanpassade lyftlösningar:

Lifts All erbjuder specialanpassade lyftlösningar som är utformade enligt kundens specifika krav. Detta kan inkludera anpassade lyftutrustningar för unika tillämpningar.

 1. Vakuumlyftar:

Vakuumlyftar använder vakuumteknik för att lyfta och transportera objekt med plana, släta ytor, som glaspaneler och plywood.

 1. Mekaniska lyftar:

Mekaniska lyftar lyfter genom att klämma åt kring lyftobjektet. Det passar ofta bra till mer porösa material som inte är täta.

 1. Krokar:

Med en krok kan du lyfta tunga eller lätta föremål med sling, handtag eller band. Det kan passa för exempelvis väskor eller hinkar.

 1. Magnetlyftar:

Magnetlyftar har i många fall blivit utklassade av vakuum eller mekaniska lyfthjälpmedel. Men i vissa fall kan de fortfarande passa bra, exempelvis till platta och runda objekt av stål eller gjutjärn.

 1. Traverssystem:

Traverssystem är flexibla upphängningssystem för exempelvis telfrar eller lyftverktyg. Traverssystem utökar arbetsytan och ger möjlighet för operatören att använda verktyget inom ett cirkelområde.

 1. Kranar:

Kranar finns i många olika modeller. Lifts All erbjuder kundanpassade vikarmskranar och svängkranar som går att kombinera med våra lyftredskap. Vikarmskranarna har oändlig rotation, vilket innebär att operatören kan nå en yta av 360 grader omkring pelaren. Svängkranarna är extremt lätta, men robusta och samtidigt smidiga att jobba med.

Lyftutrustning för olika branscher

Lifts Alls lyftutrustning används huvudsakligen av tillverkningsindustrin, flygplatser och av lager. Oavsett bransch är det viktigt att använda lämplig lyftutrustning och följa säkerhetsföreskrifterna för säkra lyft. Lyftutrustning spelar en avgörande roll i att effektivisera arbetsprocesser och hantera tunga lyft på ett säkert sätt. Här kan du läsa mer om lyftverktyg för olika branscher.

 Exempel på tillverkandeindustrier som använder vår lyftutrustning: 

 • Fordonsindustrin
 • Dryckesindustrin
 • Livsmedelsindustrin
 • Verkstadsindustrin
 • Läkemedelsindustrin

Lång erfarenhet av lyftutrustning

Med en lång och framgångsrik historia i branschen har Lifts All etablerat sig som en pålitlig partner när det kommer till lyftutrustning. 1994 övergick företaget till att tillverka pneumatiska lyftverktyg, men rötterna sträcker sig hela vägen tillbaka till 1981 då företaget grundades. Det innebär att Lifts All varit en ledande aktör inom lyftteknologi i många år.

Under årens lopp har vi på Lifts All fortsatt att utveckla och förbättra vårt sortiment för att möta de skiftande behoven inom olika typer av industrier. Årtionden av erfarenhet har gjort det möjligt för oss att förstå kundernas unika behov och leverera skräddarsydda lösningar som passar varje situation. Oavsett om det handlar om rätt lyftutrustning för lager, industrier eller flygplatser. Vi på Lifts All är stolta över våra meriter och över att vara en pålitlig partner för våra kunder runt om i världen.

Vilken lyftutrustning behöver du?

När det kommer till att utföra upprepade eller tunga lyft inom olika typer av industrier, är rätt lyftutrustning avgörande för att säkerställa både effektivitet och säkerhet på arbetsplatsen. Oavsett om du arbetar inom lager och logistik, produktion, bagagehantering eller något annat arbetsområde, är det viktigt att lyftutrustningen är anpassad efter dina specifika behov.

Tillsammans med våra erfarna försäljningsingenjörer tar Lifts All fram det lyftverktyg som bäst passar dig. Här är några faktorer vi diskuterar tillsammans:

 1. Lasten: Vilken typ av last behöver du lyfta? Är föremålet tungt, hur ser det ut, är materialet poröst eller kompakt?
 2. Lyftkapacitet: Den maximala vikten som behöver lyftas. Lifts Alls lyftredskap har en specifik kapacitet som är anpassad för att hantera den aktuella belastningen säkert.
 3. Hantering: Hur ska föremålet lyftas? In i en hylla, upp på en pall, in i ett paket? Behöver föremålet roteras eller tiltas? Lyftutrustningen kommer se olika ut beroende på hur du hanterar din last, för att den ska vara så funktionell och enkel att använda som möjligt.
 4. Arbetsmiljön: Fundera över din arbetsmiljö och förutsättningarna som påverkar användningen av lyftutrustningen. Det kan innefatta trånga utrymmen, skrymmande objekt eller renrumsmiljöer.
 5. Säkerhet: Säkra lyft är högsta prioritet på Lifts All. Vi gör alltid en bedömning av våra lyftverktyg för att säkerställa att de uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav. Är det någon säkerhetsaspekt som är särskilt viktig för dig?

Oavsett vilken sektor du verkar inom är korrekt utformade lyftanordningar ett utmärkt sätt att öka produktiviteten och samtidigt bibehålla en säker arbetsmiljö. Tveka inte att kontakta oss för rådgivning kring rätt lyftredskap för just din arbetsplats.