Halvcirkel
FlexiCrane: 65 kg, 2 m/3 m

Vikarmskran för laster upp till 65 kg - FlexiCrane

Generell data

Maxlast: 65 kg

Räckvidd: 2 m/3 m (360 grader)

Rotation: obegränsad

Storlek på pelarens basplatta: 37x37 cm

Media: ren tryckluft (6-7 bar)

Lackad: röd (RAL 3020)

Broschyr: Lifting with FlexiCrane (pdf).

Mångsidiga vikarmskranen FlexiCrane följer dig vart du än går – lätt, ljudlöst och ändlöst roterande!

FlexiCrane monteras med en stålpelare på vägg, golv eller i tak, beroende på utformningen av arbetsplatsen. För golvmontering är längden på pelaren justerbar och kan anpassas vid installation direkt på arbetsplatsen. Kranpelaren kan också levereras i teleskoperande och/eller mobilt utförande. Det finns alltid utrymme för ett FlexiCrane-lyftsystem!

Tyst och lätt vikarmskran

Tack vare den behändiga storleken och vikten på kranen går den lätt och snabbt att installera till en låg kostnad. Den låga egenvikten kombinerat med lågfriktionslager i lyftarmens leder gör FlexiCrane väldigt tyst och lätt att jobba med.

Ändlöst roterande lyftarm

Eftersom kranen drivs av tryckluft, sparas energipengar under själva användningen. Vårt standbyläge kostar ingenting! En annan fördel med FlexiCrane är att kranen tack vare den smarta designen kan rotera inte bara ett fullt varv, utan ändlöst! Tack vare FlexiCranes flexibilitet och följsamhet utklassar den alla jämförbara lättviktskranar, pelarsvängkranar, svängkranar och viksvängkranar i användarvänlighet.

Lyfthjälpmedel för renrumsmiljöer

För renrumsmiljöer finns FlexiCrane, förutom rödlackad, även helt i rostfritt utförande. Kombinerad med ett rostfritt lyftredskap kan vi därmed förse de flesta rensrumsklassade arbetsplatserna med ergonomiska lyfthjälpmedel. Vi kan polera kran och lyftredskap till efterfrågad ytjämnhet, samt givetvis leverera ATEX-godkännande till hela lyftsystemet.