Halvcirkel
FlexiCrane: 65 kg, 2 m

Vikarmskran för laster upp till 65 kg - FlexiCrane 2 m

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 65 kg

Räckvidd: 2 m (360 grader)

Rotation: obegränsad

Lackad: röd (RAL 3020)

Artikelnummer: 95-10113

Säljs separat: Pelare (160 mm), Bal-Trol och lyftverktyg

Broschyr: Lifting with FlexiCrane (pdf).

Mångsidiga vikarmskranen FlexiCrane följer dig vart du än går – lätt, ljudlöst och ändlöst roterande!

FlexiCrane monteras med en stålpelare på vägg, golv eller i tak, beroende på utformningen av arbetsplatsen. För golvmontering är längden på pelaren justerbar och kan anpassas vid installation direkt på arbetsplatsen. Kranen passar alla våra standardpelare och kan också levereras i teleskoperande utförande. Den finns även tillgänglig i mobil version. Oavsett arbetsmiljö finns det alltid utrymme för ett FlexiCrane-lyftsystem!

Tyst och lätt vikarmskran

Tack vare den behändiga storleken och vikten på kranen går den lätt och snabbt att installera till en låg kostnad. Den låga egenvikten kombinerat med lågfriktionslager i lyftarmens leder gör FlexiCrane väldigt tyst och lätt att jobba med. En annan fördel med FlexiCrane är att kranen tack vare den smarta designen kan rotera inte bara ett fullt varv, utan ändlöst! Tack vare FlexiCranes flexibilitet och följsamhet utklassar den alla jämförbara lättviktskranar, pelarsvängkranar, svängkranar och viksvängkranar i användarvänlighet.

Kran kan kompletteras med lyftverktyg

För att skapa ett komplett lyftsystem går FlexiCrane att kompletteras med vår tryckluftscylinder Bal-Trol samt ett lyfthjälpmedel. Eftersom lyftverktyg drivs av tryckluft, sparas energipengar under själva användningen. Vårt standbyläge kostar ingenting.

Lyfthjälpmedel för renrumsmiljöer

För renrumsmiljöer finns FlexiCrane, förutom rödlackad, även helt i rostfritt utförande. Kombinerad med ett rostfritt lyftredskap kan vi därmed förse de flesta rensrumsklassade arbetsplatserna med ergonomiska lyfthjälpmedel. Vi kan polera kran och lyftredskap till efterfrågad ytjämnhet, samt givetvis leverera ATEX-godkännande till hela lyftsystemet.