Halvcirkel
Dörrlyft 89-12187

Dörrlyft 89-12187

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 80 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 61 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12187

Serienummer: A6861

Broschyr::  Lifting boards and steel sheets (pdf).

Med denna dörrlyft förflyttar du enkelt och smidigt dörrar i upp till 80 kg. Det är ett mekaniskt gripdon som lyfter dörren genom att klämma fast längs dörrens långsida och klämmer fast lasten i ett säkert grepp. Det går även att tilta dörren med lyftverktyget. Dörrlyften går att anpassa efter olika typer av dörrar och storlekar. Lyfthantering görs på så vis med god precision och noggrannhet.

Som operatör slipper du tunga lyft och kan arbeta ergonomiskt. Dörrar kan vara otympliga att lyfta på egen hand och kräver oftast två personer som lyfter. Med denna lyftlösning kan en person enkelt utföra arbetet på egen hand, vilket effektiviserar arbetet enormt. Lyften underlättar även vid montagearbete och är enkel att manövrera.

Specialanpassad dörrlyft

Vi skräddarsyr lyftverktyget efter era behov och den last ni lyfter och ser till att den underlättar ert arbete. Vi anpassar maxlast, tilt och hur verktyget ska greppa lasten beroende på hur ni önskar att lyftet ska ske. Man kan även lyfta karmar, skivor eller andra typer av dörrar med en dörrlyft. Läs mer om våra andra lyftar för dörrar, skivor och karmar här.