Halvcirkel
Tunnlyft med Equalizer 89-12313

Tunnlyft med Equalizer 89-12313

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 60 kg

Styrning: balansering med Equalizer

Egenvikt:

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12313

Serienummer: A7106-D

Denna tunnlyft med Equalizer är ett mycket stabilt lyftverktyg som passar perfekt för precisionsarbete. Då ett lyftverktyg utan Equalizer-funktion kan åka uppåt när ett kärl töms och blir lättare, förblir tunnlyften med Equalizer stabil även när tunnan är tom. Just denna lyft används för att tömma plastgranulat från en tunna till en annan. Med hjälp av en ratt går det att rotera tunnan manuellt 180 grader, vilken gör det enkelt att tömma den helt.

Lyft tunnor tyngdlöst

Tunnlyften är ett lyfthjälpmedel som lyfter med hjälp av Bal-Trol, en tryckluftscylinder som gör lasten viktlös. Istället för att bära tunga tunnor för hand, kan operatören använda sig av ett hjälpmedel som både lyfter och tar bort tyngden från lasten. På så sätt skapas en ergonomisk och bekväm arbetsmiljö där medarbetarna mår bra och klarar av att jobba länge. Att bära femtio kilo för hand en gång går ofta bra, men att bära om och om igen skapar i längden förslitningsskador som påverkar hela livet.

Equalizer ger exakta lyft

Equalizer är en kontrollfunktion utformad för arbetsmoment som behöver vara särskilt exakta. Att tömma tunnor, passa in paket i skåp eller förflytta känsliga föremål in i förpackningar är enkelt. Vid behov kan Lifts All utrusta nästan alla lyftverktyg med en Equalizer.