Halvcirkel
Svängkran i aluminium 250 kg

Svängkran i aluminium 250 kg

Generell data

Maxlast: 250 kg

Längd: 2-5 meter

Rotation: 180 grader

Egenvikt: 82-127 kg

Säljs separat: Pelare, Bal-Trol och lyftverktyg

Vår svängkran i aluminium 250 kg är en av våra kraftigaste kranar, som klarar att lyfta de flesta föremål inom lager och industri. Trots dess kapacitet på 250 kilo är det en relativt lätt svängkran, då den är tillverkad i lättviktsaluminium. Kranen är dessutom följsam och smidig att arbeta med.

Addera ett lyftverktyg för en ergonomisk arbetsplats

Lifts Alls svängkranar är kompatibla med våra tryckluftsdrivna lyftverktyg. Komplettera kranarna med lyftcylindern Bal-Trol och ett skräddarsytt lyftverktyg för ett komplett lyftsystem. Med hjälp av ett lyftsystem blir arbetsplatsen både mer ergonomisk och säker, då de manuella lyften reduceras.

Kran för snabb installation

Svängkran 250 kg kan antingen monteras på pelare eller vägg, beroende på hur den ska användas samt väggarnas bärighet. Kranen passar till våra standardpelare på 3,5 meter, 4 meter och 4,5 meter. Oavsett om du väljer att använda den som en väggsvängkran eller pelarsvängkran är installationen enkel, tack vare kranens förmonterade komponenter. Därför kan du snabbt ha en kraftfull, lättviktig och smidig kran på plats för att underlätta lyften på ditt lager eller industri.