Halvcirkel
e-CLS Launcher

e-CLS Launcher

Produktförfrågan

Generell data

Laddningshastighet: 10 väskor/minut

Lyfthöjd: 1970 mm

Lyftkapacitet: 50 kg

Vertikal hastighet: 0,5 m/s

Media: 230V/ 850W

Artikelnummer: 96-10079

Broschyr : Baggage handling made easy

Lifts Alls e-CLS Launcher är ett elektriskt container lastningssystem med ett ess i rockärmen. Med ett enkelt knapptryck på de ergonomiskt placerade knapparna så lastar e-CLS Launcher av bagaget. Snabbt och enkelt, med minimal ansträngning, kan du lyfta bagage upp mot 50 kilo och precisionsplacera det i en container.

Håll tempot uppe- undvik lyft

Tiden är dyrbar när bagage hanteras på en flygplats. Bagagehanterare har ofta ett hektiskt schema och måste arbeta snabbt för att lasta i och ur containrar så att passagerare kan få sin väska i tid. Med hjälp av e-CLS Launcher kan bagagehanterarna hålla tempot uppe och samtidigt undvika tung hantering. Istället för att belasta kroppen genom att lasta bagaget manuellt, så placeras det på plats med ett knapptryck. Bagaget staplas snyggt och prydligt och risken för förslitningsskador reduceras drastiskt.

Smidig manövrering

e-CLS Launcher avlastar bagage genom att trycka in två knappar framtill samtidigt. Tvåhandsgreppet innebär även en säkerhetsfunktion, då plattan stannar omgående ifall en av knapparna släpps. Om du istället enbart trycker in en av knapparna så kan du istället rotera bordet. Bordet är utrustat med handtag för att vara enkelt att manövrera.

Bagagelastaren är lämpad för både mjuka och hårda väskor. Höjden på bordet är anpassningsbart för både höga och låga lateraler och kan regleras steglöst uppåt och nedåt med hjälp av knappar på båda sidor om bordet.

Säkerhetsfunktioner

Stoppknapp finns på sidan av stolpen. När knappen trycks in så bryts alla andra funktioner omedelbart.
När du inte använder e-CLS Launcher så går det att parkera den i ett högt läge, genom att höja den med jog-knapparna på sidan av pelaren.

Tillbehör till e-CLS

e-CLS Launcher är ett tillbehör som är speciellt anpassat för Lifts Alls bagagehanteringssystem e-CLS. Att installera en e-CLS är enkelt. Beroende på dina behov och arbetsområdets utseende så kan vi montera den i skenor i taket eller direkt på golvet. Vi anpassar den gärna för olika typer av vagnar och containrar.

e-cls launcher

e-CLS Launcher puttar in väskan in i containern med ett knapptryck

Med minimal ansträngning kan bagage upp till 50 kilo precisionsplaceras in i en container, snabbt och smidigt.