Halvcirkel
Lyft för vitvaror 89-12396

Lyft för vitvaror 89-12396

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 85 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 29 kg

Media: Tryckluft 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12396

Serienummer: A7282

Tillverkar ditt företag kylskåp, spisar, tvättmaskiner eller torktumlare? Dessa produkter är ofta tunga och otympliga att packa. Lifts Alls lyft för vitvaror gör jobbet enkelt! Lyftverktyget gör vitvarorna tyngdlösa och du packar snabbt och smidigt pallar, utan att be om hjälp från en kollega.

 

Fördelar med en lyft för vitvaror

Att lyfta med ett lyftverktyg gör ofta en markant skillnad i logistikprocessen i vitvarufabriker. Några av de största fördelarna är:

Ökad säkerhet

Lyftverktyget tar tyngden från lasten vilket gör att operatören har en bekvämare och mindre slitsam arbetssituation. I längden kan det bidra till en friskare och gladare arbetsstyrka med färre förslitningsskador.

Varsammare lyft

Lyfthjälpmedlet lyfter med hjälp av skonsamma vakuumkoppar. Kopparna suger fast lasten och lyfter den sedan stadigt och säkert till rätt plats. Eftersom operatören inte behöver använda någon fysisk styrka för att hiva lasten på plats så minskar risken för att den skadas.

Effektivare lastning

Att lasta vitvaror är tidskrävande och tungt. Operatörer som använder lyfthjälpmedel kan lasta mycket snabbare än de som lyfter manuellt, eftersom de både kan jobba självständigt och dessutom inte blir lika fysiskt uttröttade.

 

Lyft för vitvaror- så funkar den:

Lyften är utrustad med en Pro Speed-Handle kontroll som är mycket enkel att använda. Kontrollen har två knappar för att greppa tag om lasten och släppa den, samt två knappar för att höja och sänka lasten. Lyften har ett extra långt handtag, vilket gör det lätt att flytta lasten både högt upp och långt bort utan att behöva sträcka sig. Att lära sig använda en lyft för vitvaror är enkelt, vilket gör att den snabbt kan sättas i bruk och göra en markant förbättring av effektiviteten, säkerheten och ergonomin på arbetsplatsen.