Halvcirkel
Flasklyft Basic, 88-10063, 88-10032

Flasklyft Basic, 88-10063, 88-10032

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 15 kg

Egenskap: Tillbehör till Basic

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 88-10063, 88-10032

Det här är vår flasklyft Basic, lyften för dig som arbetar inom dryckesindustri eller på bryggeri. Testad för Vichy och Longneck flaskor. Lyftverktyget lyfter 24 flaskor samtidigt i ett enda lyft och gör att arbetet går smidigt och effektivt. Just detta gripdon är tillverkat för att lyfta 33 cl glasflaskor (longneck). Den finns i två utföranden, en manuell och en automatisk. Med den manuella lyften klämmer du fast flaskorna själv med ett vred medan den automatiska klämmer åt flaskorna av sig själv innan lyftet. Lyftlösningen resulterar i snabbare packhantering och minskar även risken för förslitningsskador.

Flasklyft Basic – hur fungerar den?

Manuell och automatisk flasklyft

Placera flaskhalsarna i hålen på plattan av gripdonet. Vrid vredet för att klämma fast flaskorna så att de sitter fast. Det automatiska gripdonet klämmer istället fast flaskorna automatiskt. Sedan lyfter du flaskorna ner i kartong för att packas eller till önskad plats. När de står på plan yta vrider du på vredet igen för att lossa plattan från flaskorna. Det automatiska gripdonet släpper flaskorna själv när flaskorna står mot plan yta. Det går även att rotera flaskorna ändlöst under hela lyftet med både den manuella och automatiska lyften. Du kan även använda Basic för att lyfta andra laster. Genom att byta till ett annat gripdon, exempelvis en vakuumkopp, kan du istället lyfta kartonger.

Skräddarsydd för dina behov

Vi specialanpassar lyftlösningen så att den är optimal för det ni lyfter och den miljö ni arbetar i. Det går att anpassa verktyget för att lyfta fler/färre flaskor eller flaskor av annan storlek. Vi gör också lyftlösningar för renrumsmiljöer som är enkla att torka av där hygien är prioritet.