Halvcirkel
Skräddarsydda lyftredskap

Skräddarsydda lyftredskap

Lifts All skräddarsyr lyftredskap och lyftverktyg för att passa exakt in i din arbetsplats och möta dina specifika lyftbehov. Våra lyftar är inte bara snabba, säkra och ergonomiska, utan de är också specifikt designade för att möta de unika förutsättningarna och kraven i din verksamhet. Oavsett om det är vakuumlyftar, mekaniska lyftar, kroklyftar eller kombilyftar, skapar vi kundanpassade lösningar för att underlätta och effektivisera ditt lyftarbete.

Med vår omfattande erfarenhet av att tillverka tusentals specialanpassade lyftverktyg är vi stolta över att vara specialister på gripdon, särskilt anpassade för de mest komplexa lyften. Behöver du ett skräddarsytt lyftverktyg? Kontakta oss för att få veta mer.

Läs mer
Guide: Så går det till

Lifts All skräddarsyr ergonomisk lyftutrustning helt enligt användarens önskemål. Så här ...

Läs mer
Vakuumlyftar

Våra vakuumlyftar rekommenderar vi till material som har en relativt tät och slät yta. ...

Läs mer
Mekaniska lyftar

Mekaniska lyftar är lyfthjälpmedel som är utformade för att greppa de mest komplexa ...

Läs mer
Kroklyftar

Med hjälp av våra kroklyftar kan du lyfta de flesta föremål som har ett handtag eller en ...

Läs mer
Kombilyftar

En kombilyft är ett bra alternativ för företag som behöver lyfta olika typer av laster, men ...

Läs mer
Lyfta högt

Lifts Alls smarta lyft Manhattan, även kallad minitrucken, är det perfekta lyftverktyget när ...

Läs mer

Specialister på olika typer av skräddarsydda lyftredskap

Lifts All har tillverkat många skräddarsydda lyftredskap genom våra år som ledande aktör på marknaden inom lyftlösningar. Vilka funktioner ditt lyftverktyg utrustas med beror på dina behov och din hantering. Våra lyftredskap kan lyfta laster upp till 600 kg, men de vanligaste lyftarna hanterar vikter upp till 150 kg. Det är ofta de små, repetitiva lyften som i längden orsakar belastningsskador. Våra lyftredskap kan rotera och vända laster i olika positioner. De kan lyfta högt upp, eller lågt ner. Hur vi tar fram ett kundanpassat lyftverktyg kan du läsa om nedan.

Så skräddarsyr vi ditt lyftredskap

När du vänder dig till Lifts All får du inte bara skräddarsydda lyftredskap, utan också en smidig tillverkningsprocess. Med vår produktion i Sverige och alla avdelningar samlade under samma tak i Järfälla, Stockholm, säkerställer vi korta ledtider och hög kvalitet i varje steg av processen.

Så här går det till när vi tillverkar ett kundanpassat lyftredskap:

 1. Du hör av dig till Lifts All och beskriver ditt hanteringsproblem. Du förklarar vad du vill göra med lasten, så sköter vi resten. Med över 4000 skräddarsydda lyftverktyg i vår portfolio är vi vana vid att lösa de flesta hanteringsproblem.
 2. Lifts Alls konstruktionsavdelning samarbetar med försäljningsingenjören för att ta fram ett förslag på ett lyftredskap som uppfyller dina behov.
 3. Du får möjlighet att godkänna konstruktionsförslaget. Därefter börjar våra duktiga montörer att tillverka ditt lyftredskap.
 4. Efter några veckor har du ditt skräddarsydda lyftredskap som är anpassat efter just din last och arbetsmiljö. Du kan nu börja lyfta snabbt, självständigt och ergonomiskt.

Lyftredskap för olika miljöer

I moderna industrier ställs allt högre krav på både effektivitet och ergonomi. Frågan är ofta hur vi kan jobba smartare och snabbare och samtidigt bibehålla säkerheten. Lifts All tillverkar skräddarsydda lyftredskap så att de passar just den miljön du arbetar i och det du lyfter, oavsett vilket industri du arbetar inom. Verktygen besparar kroppen från en hög belastning vilket i förlängningen ökar produktiviteten.

Våra specialanpassade verktyg underlättar arbetet för dig som arbetar inom metallindustri, fordonsindustri, livsmedelsindustri, dryckesindustri, läkemedelsindustri, verkstadsindustri, flygindustri, distribution och lager och mycket mer! Vi tillverkar även lyftar för renrumsmiljöer som är enkla att rengöra och uppfyller de krav som ställs för användning i dessa miljöer.

Lifts All Airport Handling Solution gör också lyftverktyg specifikt för flygindustrin så att det slitiga arbetet med bagagehantering kan göras säkert, smidigt och ergonomiskt.

När använder man lyftredskap?

Lifts Alls lyftredskap används inom de flesta tillverkandeindustrier eller lager. Ofta handlar det om att man lyfter eller monterar tunga föremål, eller lyfter många lätta föremål ofta. Det kan också vara något helt annat du vill ha hjälp med, till exempel att ställa en låda högt upp på en hylla, stapla pallar eller att förpacka en produkt. Våra lyftverktyg är utformade för att komplettera och underlätta arbetet utan att ersätta människan. Med Lifts Alls skräddarsydda lyftlösningar tar du steget mot att lyfta mer säkert, effektivt och ergonomiskt. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram ett förslag designat efter just dina förutsättningar.

Vilka föremål går att lyfta med lyftredskap?

Eftersom Lifts All kundanpassar lyftredskapen så kan vi lyfta de mest specifika föremål, så som batterier, sängramar, bilsäten och batterier. Några exempel på de vanligaste produkterna vi lyfter är:

 • Lådor
 • Skivor
 • Gastuber
 • Pallar
 • Rulllar
 • Tunnor
 • Säckar