Halvcirkel
Skräddarsydda lyftredskap

Skräddarsydda lyftredskap

Lifts All skräddarsyr lyftverktyg och lyftlösningar efter er arbetsplats och ert lyftändamål för att erhålla snabba, säkra och ergonomiska lyftverktyg. Vi erbjuder vakuumlyftar, mekaniska lyftar, magnetlyftar och kombilyftar beroende på förutsättningar, behov och typ av last. Lifts All är specialiserade på att utveckla gripdon som klarar komplexa lyft i trånga utrymmen, detta tack vare vår erfarenhet av tusentals kundanpassade lyftverktyg genom åren.

Läs mer
Guide: Så går det till

Lifts All skräddarsyr ergonomisk lyftutrustning helt enligt användarens önskemål. Så här ...

Läs mer
Vakuumlyftar

Våra vakuumlyftar rekommenderar vi till material som har en relativt tät och slät yta. ...

Läs mer
Mekaniska lyftar

Mekaniska lyftar är lyfthjälpmedel som är utformade för att greppa de mest komplexa ...

Läs mer
Kroklyftar

Med hjälp av våra kroklyftar kan du lyfta de flesta föremål som har ett handtag eller en ...

Läs mer
Kombilyftar

En kombilyft är ett bra alternativ för företag som behöver lyfta olika typer av laster, men ...

Läs mer
Lyfta högt

Lifts Alls smarta lyft Manhattan, även kallad minitrucken, är det perfekta lyftverktyget när ...

Läs mer

Specialister på lyftredskap

Vi har tillverkat många skräddarsydda lyftredskap genom våra år som ledande aktör på marknaden inom lyftlösningar. Våra lyftredskap kan rotera och vända laster i olika positioner för att lösa kunders lyftproblem. Våra lyftredskap kan lyfta laster upp till 600 kg, men de vanligaste lyftarna hanterar vikter upp till 150 kg.

 

Lyftredskap för olika miljöer

Vi tillverkar skräddarsydda lyftredskap till olika industrier och miljöer. Vi gör verktyg som underlättar arbetet för dig som arbetar inom metallindustri, fordonsindustri, livsmedelsindustri, dryckesindustri, läkemedelsindustri, verkstadsindustri, flygindustri, distribution och lager och mycket mer!

Vi anpassar verktygen så att de passar just den miljön du arbetar i och beroende på vad du lyfter. Vi tillverkar även lyftar för renrumsmiljöer som är enklare att rengöra och uppfyller de krav som ställs för användning i dessa miljöer.

Lifts All Airport Handling Solution gör också lyftverktyg specifikt för flygindustrin så att det slitiga arbetet med bagagehantering kan göras smidigt, enkelt och ergonomiskt.