Halvcirkel
LAMG 135

LAMG 135 magnetlyft

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 135 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 14 kg

Säkerhetsfaktor: 3

Lackad: Röd (RAL 3020)

Min. dimension av runda material: 40 mm

Kapacitet släta material: 135 kg (S355 S≥ 12 mm)

Kapacitet fasta runda material: 90 kg (ø≥ 120 mm)

Driftstemperatur: 0°C…+ 50°C

Media: Tryckluft 6 bar (rekommenderat)

Artikelnr: 92-10031

Broschyr:  Lifting with magnets (pdf). 

LAMG 135 – lyfter 135 kg med magneter

Vår magnetlyft LAMG 135 är ett kompakt och starkt lyftverktyg som lyfter metall upp till 135 kg. Permanentmagneten håller lasten i ett fast och säkert grepp, utan att skada dess yta. Våra magnetlyftar drivs av tryckluft och behöver därför inte tillgång till el. Det innebär att de är magnetiska även vid strömavbrott. Magnetlyftarna är underhållsfria och snabba, vilket innebär ett tillförlitligt lyftverktyg med högproduktionstakt.

Passar olika storlekar och vikter

Magnetlyftarna är designade för platta och runda objekt och passar både stål och gjutjärn. De kan lyfta både solida och perforerade material och passar därför bra för många olika typer av materialhantering. Last av olika storlek och vikt hanteras med lätthet! Lasten roterar du genom att justera fyra skruvar.

Vi har lyftsystemet för dig

Beroende på storlek eller vikt på det du ska lyfta kommer våra magnetlyftar i tre modeller: LAMG 45, LAMG 90 och LAMG 135. I vår övriga repertoar finns plåtlyftar, mekaniska vakuumlyftar för metallindustrin och en mängd andra lyftverktyg anpassade för tunga lyft. Om dessa lyftar inte passar dina produkter så kan vi designa ett lyftverktyg som är anpassat efter just dina behov. Kontakta oss så tar vi fram ett lyftsystem för dig!