Halvcirkel
MaxiCrane Mini: 100 kg, 3 m

Vikarmskran för laster upp till 100 kg - MaxiCrane Mini

Generell data

Maxlast: 100 kg

Räckvidd: 3 meter

Pelarhöjd: Anpassningsbart

Rekommenderad pelare: 180x180 mm

Rotation inre arm: 270 grader

Rotation yttre arm: 360 grader (ej friroterande)

Lackerad: röd (RAL 3020)

Säljs separat: Pelare, Bal-Trol och lyftverktyg

Broschyr: Lifting with MaxiCrane (pdf).

MaxiCrane Mini är en smidig roterande vikarmskran. Den har samma lyftkapacitet som MaxiCrane, 100 kg, men en kortare arm på tre meter. Den passar bra på arbetsplatser som är låga i tak, där en vanlig kran inte får plats.

Tyst och smidig lyftarm

Den låga egenvikten kombinerat med lågfriktionslager i lederna gör MaxiCrane Mini väldigt tyst och lätt att jobba med. Lifts Alls lyfthjälpmedel sparar inte bara ryggar, utan även tid och pengar. Tack vare den behändiga storleken och vikten på kranen går den också lätt och snabbt att installera till en låg kostnad. Den monteras enkelt på valfri höjd, fastklämd på en stålpelare.

Lågbyggd vikarmskran kan kompletteras med lyftverktyg

Den yttre lyftarmens smarta design med inbyggd Bal-Trol gör kranen mycket lågbyggd, så att den kan få plats i de allra trängsta utrymmena. Det gör också att operatören får maximal lyfthöjd. Komplettera den kranen med en krok för hinkar, en vakuumlyft för kartonger eller varför inte ett mekaniskt gripdon för att lyfta och vända rullar? Gripdonen är skräddarsydda för att optimera din hanteringsprocess och byts på bara någon minut av användaren. Så enkelt är det!