Halvcirkel
Lyft för plåtsvep 89-12348

Lyft för plåtsvep 89-12348

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 15 kg

Styrning: balansering

Egenvikt:

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12348

Serienummer: A7170

Lifts Alls lyft för plåtsvep används inom industrier som tillverkar värmepumpar. Lyften är en vakuumlyft, vilket innebär att den utnyttjar trycket i vakuumkoppar för att greppa tag om lasten. Vakuumlyften drivs av en tryckluftcylinder som gör lyftet tyngdlöst.

Hur fungerar den?

Det här lyftverktyget har utbalanserad kontroll, vilket är perfekt vid många snabba lyft av samma vikt. Operatören för lyftverktyget med sugkopparna mot plåtsvepen och trycker därefter på greppknappen. Sugkopparna greppar tag om svepen, därefter kan operatören höja och sänka den tyngdlöst. Vakuumkopparna lyfter vertikalt med tyngdpunkten centrerad över svepet, vilket gör att det bibehåller sin position även i luften. Att placera den tunga svepen på önskad plats blir enkelt och smidigt.

Vad kan den lyfta?

Lyften för plåtsvep kan lyfta alla kompakta, släta, lufttäta material upp till 15 kg. Lådor av aluminium, metall eller kuber av plexiglas lyfts enkelt och smidigt. Vakuumkopparma greppar varsamt om lasten utan att orsaka skråmor eller repor.

Anpassningsbar lyft

Lyften för plåtsvep är ett exempel på en av Lifts Alls kundanpassade lyfthjälpmedel. Om du har lådor av andra storlekar eller vikter, så kan vi designa om och anpassa verktyget efter just din last och hantering.