Halvcirkel
Skivlyft

Skivlyftar för dörrar, plåtar och paneler

Våra ergonomiska skivlyftar för lyft av alla typer av skivor! Hantera skivor eller laster med plan yta som exempelvis dörrar, plywood-, trä- och metallskivor, gips, tak och paneler. Gripdonen är anpassade efter vilken materialhantering du ska lyfta. Det är även möjligt att tilta och rotera lasten med en ProWood. Greppet sker med vakuumkoppanra och lyftarna är ergonomiskt utvecklade så att alla kan använda dem, oavsett fysik.

Smidiga och säkra lyft

Våra skivlyftar är designade för att du ska kunna lyfta skivor både smidigt och säkert. Gripdonet lyfter med vakuum och känner själv av när rätt vakuumnivå är uppnådd för att lyfta säkert. Skivlyften har även en säkerhetsfunktion som säkerställer att lyften inte   släpper lasten under lyftet. Skivlyftarna har ett proportionellt kontrollsystem vilket möjliggör väldigt precisa och kontrollerade förflyttningar av lasten.

Lyfter olika typer av skivor

Bredd och längd på gripdonets vakuumkoppar anpassar vi beroende på hur och vad för last du lyfter. Detta innebär att skivor i princip alla typer av material enkelt kan lyftas med detta lyftverktyg. Vi hjälper dig att hitta en lämplig lösning för just dig och specialanpassar utifrån dina behov.

PW60

ProWood 60 (PW60 skivlyft eller ProWood mini som den också kallas) lyfter och tiltar skivor av ...

Läs mer
PW100

ProWood 100 (PW100 skivlyft) lyfter och tiltar skivor av olika slag, upp till 100 kg. Istället ...

Läs mer
PW120

Vår skivlyft PW120 (ProWood 120) lyfter skivor av olika slag, upp till 120 kg. Istället för ...

Läs mer
PW200

Skivlyften ProWood 200 (PW200) kan enkelt lyfta och tilta olika sorters skivor, upp till 200 ...

Läs mer