Halvcirkel

Tillhandahåller lyfthjälpmedel sedan 1994

Bagagehantering

Lifts All Airport Handling Solutions är en svensk leverantör av komplett lyftutrustning för bagagehantering till flygplatser. Vi har tillverkat över 5000 olika tryckluftsdrivna lyftlösningar till våra kunder och återförsäljare världen runt. Med våra lyftsystem kan företag skapa en bättre arbetsmiljö genom att ersätta manuella lyft och reducera förslitnings- och arbetsrelaterade skador.

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av skräddarsydda lyfthjälpmedel med försäljning, utveckling och produktion under samma tak i Stockholm. Vi erbjuder ett komplett och ergonomiskt utformat produkthanteringssystem baserat på tryckluftsteknik som är snabbt, säkert och enkelt att använda. Vårt sortiment omfattar vår tryckluftsdrivna telfer Bal-Trol, bagagelyftar för att fylla och tömma containrar och vagnar, kranar, lättraverssystem, installation och service till dessa.

Ergonomiska lyfthjälpmedel för industri och lager

Lifts All är en svensk leverantör av komplett lyftutrustning och har kontor i Stockholm. Vi har skapat lyftlösningar sedan 1994 och erbjuder idag över 5000 olika tryckluftsdrivna lyftlösningar till våra kunder och återförsäljare världen runt. Tack vare vår stora kunskap och erfarenhet av lyftutrustning kan vi utveckla, skräddarsy och producera lyftverktyg – allt under ett tak. Självklart erbjuder vi också installation, support och service.

Till våra övriga lyfthjälpmedel