Halvcirkel
Svängkran i aluminium 125 kg

Svängkran i aluminium 125 kg

Generell data

Maxlast: 125 kilo

Längd: 2-6 meter

Rotation: 180 grader

Egenvikt: 77-133 kg (beroende på längd)

Säljs separat: Pelare, Bal-Trol och lyftverktyg

Svängkran 125 kg är vår smidiga svängkran för laster upp till 125 kilo. Kranen har en mjuk och smidig rotation på 180 grader, vilket gör det enkelt att flytta laster i en större radie. Det betyder att du kan nyttja kranen på en utökad del av arbetsplatsens yta. Svängkranen har en överstagad profil, för ökad stabilitet och optimerad bärkraft. Genom att kranen tar lastens vikt sparar du personalens kroppar från tunga och slitsamma lyft.

Svängkranar kan kompletteras med lyftverktyg

En svängkran kan du använda som den är, ihop med en telfer eller tillsammans med ett av våra skräddarsydda lyftverktyg. Om du väljer att komplettera svängkranen med ett lyftverktyg och en Bal-Trol (tryckluftcylinder) så utgör kranen ett komplett lyftsystem. Kranen kan då exempelvis användas för att plocka material i en verkstad, packa färdiga produkter eller flytta material från bord till lastvagn.

Olika monteringsmöjligheter

Kranen går snabbt att montera tack vare dess förmonterade komponenter. Konsolen går att fästa på pelare eller vägg. Den passar till våra standardpelare på 3,5 meter, 4 meter och 4,5 meter. Det gör svängkranen till en flexibel och utrymmessparande lösning, som dessutom främjar ergonomin och säkerheten på arbetsplatsen.