Halvcirkel
Korvskinnslyft 89-12142

Korvskinnslyft 89-12142

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 50 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 30,8 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12142

Serienummer: A6771

Det här är vår korvskinnslyft som är skräddarsydd för att lyfta rullar med korvskinn för charkuterier. Det är en mekanisk lyft som med hjälp av en expander förflyttar lasten säkert och smidigt. Det går att tilta lasten 90° under lyftet. Detta gör det möjligt för operatören att lyfta rullarna från pall i vertikalt läge till en maskin i horisontellt läge. Maxlasten för detta gripdon är 50 kg. Just denna lyftlösning har dessutom ett utbalanserat handtag. Detta gör både att verktyget blir enklare för operatören att använda ergonomiskt och att själva verktyget balanseras ut av sig själv och inte sviktar när handtaget åker upp eller ner.

Korvskinnslyft – hur fungerar den?

Lifts Alls korvskinnslyft är ett mekaniskt gripdon med en expander. Det innebär att lyften greppar lasten genom att gripdonet expanderar i hålet på rullen. När du greppat tag i lasten förflyttar du sedan lasten till önskad plats. Du kan också tilta lasten under lyftet beroende på om du vill placera lasten i vertikalt eller horisontellt läge. När du placerat lasten trycker du på knappen för att gripdonet ska släppa den.

Specialanpassad lyftlösning

Vi specialanpassar lyftverktygen för att de ska passa just det ni behöver lyfta. Det är möjligt att lyfta andra storlekar på rullar eller ändra maxlasten för verktyget. Det går även att lyfta liknande föremål i andra material om så önskas. Vi gör lyftlösningar som är optimala för det ni ska lyfta och den miljö ni arbetar i.