Halvcirkel
Vakuumsäcklyft

Vakuumsäcklyft för papp- och plastsäckar

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 50 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH) alt. balansering

Egenvikt: 13,5 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnr säcklyft med PSH: 92-10006

Artikelnr säcklyft med balansering: 92-10020

Broschyr:  Lifting sacks (pdf). 

Standardprodukt – snabb leverans!

Vår smidiga vakuumsäcklyft hanterar enkelt laster upp till 50 kg. Säcklyften är ett utmärkt lyftverktyg när du till exempel behöver lyfta liggande säckar från en pall till ett transportband. Är säcken av otätt material, exempelvis säckväv, rekommenderar vi vår mekaniska säcklyft. Säcklyften finns också i rostfritt material för känsliga miljöer.

Kostnadseffektiv lösning

Gripdonet drivs av enbart tryckluft vilket gör den till en tyst och säker säcklyft. Den är också energisnål och konsumerar endast 5-10 procent energi jämfört med vanliga vakuumlyftar. Vår unika Precivac-pump ser till att vakuumnivån är på korrekt nivå under hela lyftet.

Snabba och enkla lyft

För att greppa en säck behöver du endast placera vakuumsäcklyften på lasten och flytta lasten till önskad plats. Du greppar på bara någon sekund, vilket gör att arbetstakten kan fortsätta hållas hög.

Styrning

Du styr antingen med proportionell styrning – det vill säga med knappar för upp och ner – eller med utbalansering, som gör att du kan styra säcklyften med händerna direkt på lasten om så önskas.