Halvcirkel
Pallvändare 89-12176

Pallvändare 89-12176

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 45 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 50 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12176

Serienummer: A6842

Det här är vår pallvändare – lyftverktyget för dig som behöver flytta och/eller vända pallar. Att lyfta pallar manuellt kan leda till både förslitningsskador och olyckor. Pallvändaren gör att du som operatör kan arbeta snabbt och ergonomiskt och passar perfekt för dig som arbetar inom lager, industri och distribution. Du kan enkelt lyfta pallar i olika storlekar med samma gripdon. På verktyget kan du justera efter hur tung last du ska lyfta för att den ska balansera pallen på ett korrekt sätt. Maxlasten för verktyget är 45 kg.

Pallvändare – hur fungerar den?

Du greppar på långsidan av pallen med lyftverktyget. Lyftverktygen greppar genom två plattor som klämmer åt och håller då fast lasten stadigt och säkert under hela lyftet. Under lyftet är det också möjligt att vända pallen upp och ner genom ett enkelt knapptryck. Genom att stapla pallarna varannan upp/varannan ner sparar du utrymme. När du förflyttat pallen till önskad plats trycker du på ena knappen. Plattorna släpper då och du kan avlägsna verktyget från lasten.

Specialanpassade verktyg

Vanligtvis gör vi lyftredskap till EU-pallar, helpallar och halvpallar men vi anpassar lyftverktygen så att de lyfter andra pallar eller storlekar också. Vi specialanpassar lyftverktyget för just det ni lyfter och kan justera maxlast, tilt, rotation etc. efter era önskemål. Läs mer om våra olika pallyftar här.