Halvcirkel
Batterilyft 2426

Batterilyft 2426

Generell data

Maxlast: 55 kg

Styrning: balansering

Egenvikt: 13 kg

Media: 6-7 bar

Serienummer: 2426

Det här är vår lyft för bilbatterier, ett mekaniskt gripdon, perfekt för att lyfta större batterier till fordon. Du flyttar enkelt batteriet från en plats till en annan med denna lyftlösning som lyfter genom att klämma lasten från båda sidorna. Lyftverktyget har även en sensorplatta med en avkännare. Detta gör att verktyget känner av när gripdonet greppat tag om lasten och gör då lasten tyngdlös. Maxlasten för detta verktyg är 55 kg. Det går även att tilta lasten 45° under lyftet.

Lyft för bilbatterier – hur fungerar den?

Placera gripdonet med griparmarna på båda sidorna av lasten och i ena änden av lasten. Greppa lasten genom att trycka på den högra gröna knappen och den svarta knappen. Placera lasten på önskad plats och avlasta. Du lossar sedan lasten genom att trycka på den röda knappen tills lasten lossnar.

Specialanpassade lyftlösningar

Vi skräddarsyr och designar lyftverktyget så att det är optimalt för just det ni ska lyfta och den miljön ni arbetar i. Maxlast, rotation, tilt eller hur själva lyftet ska göras anpassas efter era önskemål. Normalt sett lackar vi alla verktyg i rött men här har man även haft som önskemål att lacka verktyget gult i stället. Läs mer om våra lyftar för batterier här.