Halvcirkel
Lådlyft 89-10249

Lådlyft 89-10249

Generell data

Maxlast: 15 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 7 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-10249

Serienummer: 4734

Det här är vår lådlyft som lyfter elektronikboxar. Lyftverktyget greppar lasten med vakuumkoppar och lyfter upp till 15 kg. Du kan även rotera lasten manuellt när du lyfter. Att lyfta lådor flera gånger om dagen är slitsamt för kroppen och skadar ofta nacke, rygg och/eller axlar. Med denna ergonomiska lyftlösning underlättar du det dagliga arbetet för operatören.

Lådlyft – hur fungerar den?

Du använder den gröna och den röda knappen på höger sida av verktyget för att justera farten upp och ner. Ju mer du trycker in knappen desto snabbare rör sig verktyget upp eller ned. Placera sedan vakuumkopparna i mitten av lasten. När kopparna nuddar lastens ovansida trycker du på den gröna vänstra knappen för att greppa. Det gröna ögat kommer då att lysa och indikerar att det är säkert att utföra lyftet. Det är även möjligt att rotera lasten i luften och detta görs manuellt av operatören. Förflytta sedan lasten till önskad plats och tryck på den vänstra röda knappen för att avlägsna gripdonet från boxen.

Specialanpassade lyftverktyg efter era behov

Vi utformar och tillverkar lyftverktyget så att det är optimalt för just den last ni lyfter. Maxlast, rotation, tilt och hur gripdonet ska greppa lasten går att anpassa efter era behov. Vi producerar även verktyg i rostfritt stål om du arbetar i renrumsmiljö. Läs mer om våra lyftverktyg för att lyfta kartonger och lådor här.