Halvcirkel
Lyft för elektroniklådor 89-12243

Lyft för elektroniklådor 89-12243

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 18 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 18,2 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnr: 89-12243

Serienr: A6957

Elektroniklådor är lådor, kapslingar eller boxar som inhyser elektronik. Lådorna är ofta gjorda i metall och kan vara i olika format beroende på vilka komponenter de innehåller. En sådan här låda kan vara mycket tung och stor, eller liten och lättare. Vår lyft för elektroniklådor är gjord för att lyfta lådor upp till 18 kilo, men går att tillverka för att lyfta även lättare och tyngre elektroniklådor.

Denna lyft för elektroniklådor har ett flertal funktioner. Den har en gummerad greppyta vilket gör att den får ett fast grepp kring lådan. Den hänger sedan stadigt även under hela lyftet utan att riskera att tappas i golvet. Du kan rotera lasten 355 grader, vilket innebär att du viktlöst kan positionera lasten med händerna. Att lyfta elektroniklådorna ner i en pallkrage eller upp på ett bord är enkelt.

Har du olika stora elektroniklådor som du behöver lyfta? Med hjälp av de ställbara armarna är det inget problem! Lyften klarar av att ta lådor mellan 630–780 mm. Även detta mått kan vi anpassa efter de eller den typ av elektroniklåda du behöver lyfta.

Lyftverktyget är enkelt att styra, det har en kontroll med enbart fyra knappar, för att greppa, lyfta, sänka och släppa. Lyften har också ett extra handtag, så att du alltid kan ha armarna i en ergonomisk position.