Halvcirkel
Däcklyft 89-12039

Lyftverktyg för däck

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 40kg

Diameter: 600mm - 800mm, 15-22 tum

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Media: tryckluft 6-7 bar

Artikelnr: 89-12039

Serienummer: A6581

Däcklyft som staplar däck utan ansträngning

Lifts All har skapat en däcklyft som på ett smidigt sätt löser hanteringen av däck. Lyftens grepp är designade för att enkelt och utan verktyg kunna justeras för att passa däck av olika storlekar, upp till 40kg och mellan 600 – 800 mm. Lyftens syfte är att kunna utföra säkrare, effektivare och enklare lyft. Den mekaniska lyften använder mekaniken för att fixera lasten samt tryckluft för att snabbt och smidigt lyfta och manövrera lasten. Användaren ändrar enkelt däckets position 90° genom att justera det med händerna till önskat läge.

Lyfthjälpmedel ger bättre ergonomi

I dag sker hanteringen av olika däck manuellt vilket innebär många tunga och ensidiga lyft som kan leda till förslitningsskador. Lifts All har nu tagit fram en däcklyft som gör att användaren enkelt kan lyfta och flytta däcken utan påfrestning på varken axlar, armar eller rygg. Hon eller han kan nu viktlöst och ergonomiskt lyfta däck utan att riskera skador och arbetsgivaren minskar antalet sjukskrivningar avsevärt då personalen slipper skadliga och tunga lyft.

Lifts Alls däcklyft är det ergonomiska alternativet. Användaren upplever genomgående en förbättring i såväl produktiviteten som den personliga hälsan tack vare gripdonets ergonomiska utformning. Arbetsgivaren å sin sida märker dessutom snart en positiv skillnad i sjukfrånvaron på arbetsplatsen.