Halvcirkel
Lyft för gasbehållare 89-12099

Lyft för gasbehållare 89-12099

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 27 kg

Styrning: balansering

Egenvikt: 10,5 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnr: 89-12099

Serienr: A6660

Broschyr: Lifting gas cylinders (pdf).

Vår lyft för gasbehållare är designad för att lyfta olika typer av gasflaskor. Den kan även lyfta andra typer av gasbehållare och gasflaskor med ringhandtag, exempelvis gasolflaskor, heliumtuber och argontuber. Du kan lyfta flaskorna från pall till pall, in och ut från lastbilar och även stapla dem på varandra. Maxlasten för lyften är 27 kg. Just det här verktyget är monterat med en Flexicrane som har ändlös rotation. Det gör det enkelt för operatören att förflytta sig med lasten. Gasflaskorna väger ca 25 kg och är tunga att lyfta manuellt, speciellt om du gör det flera gånger per dag. Denna lyft för gasolbehållare underlättar arbetet för operatören och sparar på både rygg och axlar.

Lyft för gasbehållare  – Så fungerar den

Operatören krokar fast lyftverktyget i handtaget på gasflaskan. Verktyget har en tyngdpunktsjustering som ser till att gasbehållaren lyfter säkert och inte svajar under lyftet. Verktyget har även en stabilisatorplatta som håller fast lasten under lyft och gör att du kan styra flaskans position med handtagen. När du förflyttat lasten till önskad plats släpper du ner lasten genom att trycka på release-knappen. Lyftverktyget har dubbla handtag så att både höger- och vänsterhänta kan använda den. Även stabiliseringsplattan är justerbar vilket gör att verktyget kan lyfta gasbehållare i olika storlekar.

Lyften anpassar vi efter era behov

Det är även möjligt att skräddarsy lyften efter era behov. Lyften kan designas för att lyfta annan typ av last, annan storlek av last eller annan maxlast. Vi designar lyftverktyget så att det är optimalt för just det ni ska lyfta.