Halvcirkel
Lyft för trådbackar 89-12125

Lyft för trådbackar 89-12125

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 50 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 33 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12125

Serienummer: A6747

Det här är vår lyft för trådbackar. Det är ett mekaniskt lyftverktyg och med samma verktyg lyfter du två olika typer av korgar/lådor. Lyfthjälpmedlet går både att tilta och rotera för att kunna lasta av innehållet i lådorna under lyftet. Maxlasten för verktyget är 50 kg och gripdonets egenvikt är 33 kg. Verktyget är smidigt och enkelt att använda för operatören och gör att du slipper lyfta och vrida kroppen i onaturliga positioner som kan bidra till skador i nacke, rygg och axlar.

Lyft för trådbackar – hur fungerar den?

Du greppar trådbackarna eller lådorna på kortsidan av dem. När du ska greppa trycker du på den gröna knappen. För att rotera lasten använder du spaken som sitter ovanför knapparna på vänster handtag för att greppa och lasta av. Det går att både tilta och rotera lådorna 180 grader. Detta gör att du kan lasta av innehållet i lådorna under lyftet. Du roterar verktyget åt ena eller andra hållet beroende på vilken korg du vill lyfta. När du sedan ska sätta ner lådan placerar du den på önskad plats och trycker på den röda knappen för att lasta av. De gröna och röda knapparna på det högra handtaget kontrollerar hastigheten upp och ned när du använder verktyget. Det gröna ögat börjar lysa när du greppat lasten för att visa att du greppat korrekt och det är säkert att utföra lyftet.

Kundanpassade lyftlösningar

Vi kundanpassar verktyget för just det ni lyfter och den miljö ni arbetar i. Maxlast, tilt, rotation och hur verktyget ska greppa lasten justeras efter era önskemål. Vi har producerat flera olika typer av kombilyftar för kunder som önskar att lyfta olika typer av laster med samma verktyg. Läs mer om våra olika kombilyftar här.