Halvcirkel
Lyft för sanitetsporslin 89-12030

Lyft för sanitetsporslin 89-12030

Generell data

Maxlast: 25 kg

Styrning : proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 15,6 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnnummer: 89-12030

Serienummer: A-6574

Vår lyft för sanitetsporslin lyfter olika typer av keramik såsom toalettstolar, bidéer, handfat med mera. Just den här lyften är specialtillverkad för lyft av toalettstolar i porslin. Lyftverktyget greppar extra bra på porslinet eftersom vakuumkoppen är lite större i storlek. Maxvikten för just den här lyften är 25 kg och det går även att justera maxhastighet för hur snabbt lyften ska kunna åka upp och ner. Lyftverktyget kan lyfta både brända och icke brända toalettstolar. Vi kundanpassar även lyftarna så att de kan användas för att lyfta andra laster eller vikter, utifrån era önskemål. Gripdonet kan även rotera 270 grader vilket gör lyften enkel och smidig att använda för operatören.

Lyft för sanitetsporslin (toalettlyft) – Så fungerar den 

Lyftverktygets vakuumkopp greppar på sidan av toaletten och operatören förflyttar sedan toaletten med hjälp av tryckluftsteknik. På så sätt förflyttar operatören toaletten viktlöst från pall till pall. Du greppar tag i toaletten med vakuumkoppen och när du förflyttat den till önskad plats släpper vakuumkoppen från toalettstolen. Verktyget har även en inbyggd funktion som försäkrar att vakuumkopparna inte släpper föremålet när det hänger i luften. Toaletten förflyttar du enkelt upp och ned utan att operatören behöver göra några tunga lyft eller snedvridningar.

Lyfta annan typ av porslin för badrum

Det är även möjligt att skräddarsy vakuumlyften om ni behöver lyfta någon annan typ av last i sanitetsporslin såsom exempelvis handfat eller bidéer. Vi designar varje lyfthjälpmedel så att det är optimalt för ändamålet och passar just den last som ni behöver lyfta på ett säkert och ergonomiskt sätt.