Halvcirkel
Pallyft 89-12178

Pallyft 89-12178

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 45 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 32 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12178

Serienummer: A6844

Det här är vår pallyft, ett mångsidigt lyftverktyg som kan lyfta både pallar, pallkragar och pallock. Att lyfta pallar manuellt är hårt för kroppen och ofta krävs det att man är minst två personer som lyfter. Denna pallyft gör arbetet enkelt och smidigt för operatören och det är möjligt att utföra arbetet på egen hand. Det är det perfekta lyftverktyget för dig som arbetar inom lager, industri och distribution där hantering av pallar ofta sker. Maxlasten för pallyften är 45 kg.

Pallyft – hur fungerar den?

Du greppar pallen, pallocket eller pallkragen genom att placera gripdonet i mitten av lasten. Lyfthjälpmedlet lyfter med vacuum. Det gröna ögat börjar lysa när vakuumnivån är korrekt och det är säkert att utföra lyftet. När du förflyttat lasten till önskad plats trycker du på röd knapp för att avlägsna verktyget från lasten.

Specialanpassade verktyg

Vi tillverkar specialanpassade lyftverktyg och vakuumlyftar. Oavsett vad du behöver lyfta och i vilken miljö tar vi fram en passande lösning för just er. Maxlast, tilt, rotation med mera justerar vi efter era önskemål. Läs mer om våra olika pallyftar här.