Halvcirkel
Manhattan skåplyft 89-12105

Manhattan skåplyft 89-12105

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 150 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 148 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnr: 89-12105

Serienummer: A6714

Det här är vår Manhattan skåplyft som är specialanpassad för att lyfta skåp och skåpstommar. Med detta verktyget lyfter du skåpen från pall till pall eller convejers. Detta är en mekansik lyft med justerbara gafflar. Gafflarna är justerbara för att du ska kunna lyfta skåp i olika storlekar. En av de specialanpassningar man gjort för detta verktyg är att vaddera gafflarna. De vaderade gafflarna gör att lasten inte skadas under lyftet. Du kan alltså lyfta bådeolackerade och nylackerade skåpstommar med verktyget utan problem. Detta lyftverktyg är även monterat i en Manhattan. Det gör det då möjligt att lyfta skåpen högre upp än vad som är möjligt att göra manuellt. Maxlasten för denna lyft är 150 kg.

Manhattan skåplyft – Så fungerar den

Manhattan skåplyft är en mekanisk lyft med gafflar. Det är möjligt att justera mellanrummet mellan gafflarna beroende på storleken på skåpet som du lyfter. Det är du som operatör som justerar gafflarna manuellt. Verktyget har också en tyngdpunktsjustering som gör lyftet säkert och att lasten inte svajar under lyftet. Det enda du behöver göra som operatör är att förflytta lyften med lasten dit du vill att skåpet ska stå. När du  förflyttat skåpet till önskad plats trycker du sedan på release-knappen. Gafflarna drar sig då tillbaka ut ur skåpet. Du har nu förflyttat last upp till 150 kg utan att skada varken rygg eller axlar.

Lyften anpassar vi efter era behov

Precis som med alla våra lyftverktyg skräddarsyr vi Manhattan skåplyft utifrån dina behov. Vi designar lyften så att den passar just den last du lyfter, oavsett om det är last av annan storlek eller om du vill ändra maxlasten. Vi ser till att Manhattan skåplyft är optimal för just er.