Halvcirkel
Classic B-M

Classic B-M – Multilyft som komponeras efter din last och hantering

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 100 kg

Media: Tryckluft 6-7 bar

Rotation: Fast eller ändlös

Artikelnummer: 92-10065

Broschyr: Classic B-M (pdf).

Classic B-M är vakuumlyften som klarar de flesta lyftuppdrag. En av de mest framträdande egenskaperna hos Classic B-M är att den är anpassningsbar. Beroende på vad du ska lyfta och hur du vill lyfta det, kan detta verktyg enkelt komponeras för att möta dina specifika krav. Detta möjliggörs tack vare den stora variationen av handtagsmodeller och underdelar som ingår i Classic B-M:s design.

Imponerande maxlast

När det kommer till hantering av tunga och krävande lyft, har Classic B-M kapacitet att klara det mesta. Med en maxlast på hela 100 kilo, är detta verktyg redo att ta sig an några av de mest krävande lasterna. Oavsett om du behöver lyfta stora mängder material eller tunga föremål, kan du lita på att Classic B-M presterar.

Utbytbara underdelar

En nyckelkomponent i Classic B-M:s mångsidighet är dess utbytbara underdelar. Beskriv vad du vill lyfta, så utrustar vi verktyget med den underdel som passar din specifika last bäst. Oavsett om du ska hantera tunnor, säckar, kartonger eller andra föremål av olika material och format, har Classic B-M den rätta underdelen för dig. Verktyget använder sig av samma underdelar som vår bästsäljare Basic, inklusive h-stomme, i-stomme, krokar och säckkoppar. Stommarna klickas enkelt på och av verktyget. Detta ger en ökad flexibilitet om du vill använda verktyget för att lyfta olika föremål.

SE URVAL AV UNDERDELAR

Classic B-M Classic B-M Classic B-M

Classic B-M har en stor variation underdelar för att lyfta olika objekt.

Anpassningsbara handtag

För att möta dina unika behov när det gäller att lyfta på olika höjder erbjuder Classic B-M ett sortiment av handtag för fast installation, som gör verktyget anpassat efter din hantering. Med rätt handtag kan du enkelt nå högre upp, längre in, långt ner eller stapla laster på varandra. Oavsett om du behöver lasta pallar, placera paket i postburar, nå pallar som kommer på rullband eller komma åt långt in i en hylla, har Classic B-M rätt handtag för uppgiften. Vi utrustar din lyft med ett långt, kort, eller vinklat handtag för extra stabilitet, eller ett handtag med enhandsgrepp för bekväm användning.

Classic B-M utrustas med korrekt handtag för din materialhantering. 

Upplev ett mångsidigt verktyg

Classic B-M är den ultimata vakuumlyften för alla som behöver mångsidighet, kraft och anpassningsbarhet när det kommer till att hantera laster. Med dess imponerande maxlast, utbytbara underdelar, anpassningsbara handtag och möjlighet att välja mellan roterbart och låst fäste, är det en perfekt kompanjon för alla som strävar efter effektiv och säker materialhantering.