Halvcirkel
Tunnlyft för läkemedel 89-12007

Tunnlyft för läkemedel 89-12007

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 55 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 69 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12007

Serienummer: A6543

Det här är vår tunnlyft för läkemedel. Det är ett lyftverktyg som greppar tunnorna med vakuumkoppar. Lyftverktyget är specialtillverkat för att passa renrumsmiljöer och användning inom läkemedelsindustrin. Även kranen är specialtillverkad i rostfritt stål för användning i renrumsmiljö.

Det finns fyra olika typer av applikationer/underdelar till tunnlyft för läkemedel. Detta är för att du ska kunna använda samma vakuumlyft till flera olika typer av tunnor. Det är enkelt för operatören att byta mellan de olika applikationerna för att enkelt kunna skifta mellan att lyfta olika typer av tunnor.

Det är också möjligt att tilta lasten och på så vis hälla över innehållet från en tunna till en annan. När du tryckt på den vänstra knappen ”lossnar” lasten från låst läge och du styr hur mycket du vill tilta lasten med ratten. Det är möjligt att tilta åt både höger och vänster med ratten. Utöver det så lyfter du enkelt tunnorna med vakuumkopparna från ett ställe till ett annat utan att skada rygg, axlar eller nacke.

Tunnlyft för läkemedel – specialanpassad för renrumsmiljö

Våra Klass 1-verktyg är särskilt anpassade för att uppfylla de krav som finns för att du ska kunna använda det för materialhantering av läkemedel och inom livsmedels- och dryckesindustrin.

Vi specialanpassar och designar lyftverktygen i rostfritt stål för att de ska passa särskilt bra i renrumsmiljö. Verktygen är då enkla att rengöra och har inga skarpa kanter eller utrymmen där det samlas smuts. Även vakuumkopparna görs i FDA-godkända material för att kunna användas i renrumsmiljö.