Halvcirkel
Batteriindustri

Batteriindustri

Lyfthjälpmedel inom batteriindustri

Arbetar du inom batteriindustri och lyfter batterier? Vi tillverkar vakuum och mekaniska lyftar för batterier av olika slag. Oavsett om du lyfter bil- eller bussbatterier har vi ett lyfthjälpmedel för er. Vårt mål är att skapa en trivsam och ergonomisk arbetsmiljö för alla människor som lyfter stort som smått. Vi skräddarsyr batterilyften för just den typ av batteri du lyfter. När du som arbetar inom batteriindustri använder en batterilyft från Lifts All slipper du anstränga kroppen på ett sätt som kan leda till förslitningsskador eller sjukskrivningar. Med en batterilyft kommer arbetet blir både mer tidseffektivt och ergonomiskt. Läs mer om våra lyftar för batterier här.

Smarta lyftlösningar inom batteriindustri

Våra lyftverktyg för batterier är lätta och smidiga att använda för alla och lyfter upp till den vikt som ni önskar. Med rätt lyftverktyg för just den industrin du arbetar i ökar du effektiviteten i din verksamhet. Batterilyften gör det möjligt för alla i produktionen att hantera batterierna och produktivitet och flexibilitet i arbetsmiljön ökar avsevärt. Maxlast, rotation, tilt och hur ni lyfter anpassar vi helt efter era behov och önskemål. Vi har producerat flertalet lyftar för batteriindustrin genom åren både för att lyfta bussbatterier, bilbatterier och battericeller. Vi erbjuder även kompletta lyftlösningar med traverser och vikarmskranar, beroende på hur din arbetsmiljö ser ut.

Effektiva lyft av batterier och battericeller

Att lyfta batterier och battericeller görs inom flera olika industrier än batteriindustrin, exempelvis fordonsindustrin. Ett bilbatteri väger ca 15 kg. Trots att ett bilbatteri väger relativt lite är det en stor ansträngning för kroppen om man lyfter bilbatterier manuellt flera gånger om dagen. Repetitiva lyft kan skada rygg, nacke och axlar. Med ett lyft för bilbatterier kan operatören arbeta effektivt hela dagen utan att kroppen tar skada.