Halvcirkel
Jobba hos oss

Lediga jobb

Redovisningsekonom

Som redovisningsekonom kommer du att ha ett övergripande helhetsansvar för alla ekonomirelaterade uppgifter och den löpande redovisningen på Lifts All. Rollen innebär även att du hjälper till att utveckla, revidera och implementera rutiner. Du rapporterar direkt till ekonomichefen.

Läs mer och ansök om jobbet här.

Verkstadsmontör

Lifts All standardprodukter och kundanpassade produkter tillverkas/monteras i vår verkstad. Verkstadsmontören sammanfogar produkten baserat på instruktioner, ritningar och andra underlag enligt kundordern. Montören arbetar oftast självständigt med ”sin” produkt – dock i nära samarbete med säljare, konstruktör och andra i det samlade teamet. Montören rapporterar till verkstadschefen och är ansvarig för produkten tills test, packning och utleverans har skett.

Läs mer

Verkstadsmekaniker skärande bearbetning

Lifts All standardprodukter och kundanpassade produkter tillverkas/monteras i vår verkstad. De bärande strukturerna kapas, bearbetas och svetsas till stor del av oss själva baserat på ritningar från våra konstruktörer. Bearbetningen består i huvudsak av svarvning, fräsning och borrning. Mekanikern rapporterar till verkstadschefen och samarbetar med konstruktörer och övriga där alla finns på plats i vår fabrik.

Läs mer

Svetsare

Lifts All standardprodukter och kundanpassade produkter tillverkas/monteras i vår verkstad. Ingående skurna detaljer köps eller tillverkas (kapas/svarvas/fräses) i vår egen skärande bearbetning. Svetsaren sammanfogar strukturen baserat på produktionsritningar och andra underlag enligt kundordern. Svetsaren arbetar självständigt med ”sitt” projekt (kundordern) – dock i nära samarbete med säljare, konstruktör och andra i det samlade teamet. Den svetsande strukturen lämnas vidare till verkstadsmontör som adderar mekanik, pneumatik mm. Svetsaren får vid behov utföra kompletterande riktning eller annan bearbetning. Svetsaren rapporterar till verkstadschefen.

Läs mer