Halvcirkel
Axellyft 89-12214

Axellyft 89-12214

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 5 kg

Styrning: balansering

Egenvikt: 6,7 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnr: 89-12214

Serienr: A6906

Det här är vår axellyft, ett mekaniskt gripdon som gör att du enkelt kan förflytta lasten från punkt A till punkt B. Det är en lyftlösning som lyfter upp lasten genom att klämma den från båda sidor. Lasten för just den här lyftlösningen är inte jättetung men det är fortfarande slitsamt för kroppen att lyfta upp till 5 kg. Detta för att man lyfter flera gånger om dagen. Det går att lyfta axlar som är både smalare och lite bredare med samma gripdon. Maxlasten för lyftverktyget är 5 kg.

Axellyft – hur fungerar den?

Placera gripdonet så att det går att greppa runt axelns långsida. Det går att rotera åt vilket håll gripdonets underdel bör sitta för att enklast plocka upp lasten i en ergonomiskt korrekt position. Detta gör du genom att lyfta på den svarta knappen på plattan ovanför underdelen. Greppa sedan lasten genom att trycka på den gröna knappen. Förflytta axeln till önskad plats och tryck sedan på röd knapp för att avlägsna gripdonet från lasten.

Specialanpassade lyftlösningar

Det här är ett specialdesignat gripdon som är tillverkat efter kundens önskemål. Med kundens önskemål i fokus skräddarsyr vi lyftverktyget så att det är optimalt för just den last ni behöver lyfta. Vi utgår också från den miljö ni arbetar i. Utöver det går det att anpassa maxlast, tilt, rotation och mer efter era önskemål. Normalt sett lackar vi alla våra verktyg i rött. I detta fall har kunden haft som önskemål att få det lackat i gult i stället.