Halvcirkel
Svängkran XS i aluminium 100 kg

Svängkran XS i aluminium 100 kg

Generell data

Maxlast: 100 kg

Längd: 2-3 meter

Rotation: 180 grader

Egenvikt: 15,65- 19,10 kg

Säljs separat: Bal-Trol, pelare och lyftverktyg

Svängkran XS är vår lättaste svängkran tillverkad i lättviktigt aluminium. Trots dess lätthet har den en kapacitet på 100 kilo, vilket gör att kranen klarar många av de laster som lyfts på exempelvis lager eller industrier.

Svängkran för optimerat och ergonomiskt arbetsflöde

Med en svängkran på arbetsplatsen skapas möjligheter att jobba mer ergonomiskt. Kranen kan användas som den är, eller kompletteras med ett lyftverktyg, en enkel krok eller en telfer. Tillsammans med ett skräddarsytt lyftverktyg från Lifts All får du en komplett lyftlösning anpassad efter just din arbetsmiljös omständigheter. Kranen tar tyngden av lasten, vilket innebär att kroppen sparas.

Svängkranen optimerar arbetsflödet. Den kan exempelvis lyfta olika objekt från arbetsbänk till pall, eller användas för montering. Ihop med ett skräddarsytt lyftverktyg är möjligheterna i stort sett obegränsade.

Monteringsmetoder

Svängkran XS finns tillgänglig för flera olika monteringsmetoder. Beroende på lokalens förutsättningar kan vi antingen montera den direkt på vägg eller på en pelare. En vägghängd svängkran frigör golvyta.  En pelare kan vara fördelaktig om väggen inte har tillräcklig bärighet.

Svängkran i olika storlekar och pelarlängder

Kranen finns i olika längder, 2 meter, 2,5 meter eller 3 meter, beroende på storleken på arbetsytan där den ska användas. Även pelaren finns tillgänglig i olika längder, beroende på hur högt du vill och kan lyfta. Pelare, Bal-Trol och lyftverktyg säljs separat.