Halvcirkel
Batterilyft 89-10768

Batterilyft 89-10768

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 62 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 13 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-10768

Serienummer: 5165

Det här är vår lyft för bussbatterier för dig som behöver lyfta batterier smidigt och säkert. Det är en mekanisk lyft som greppar genom att klämma åt batteriet från båda sidorna under lyftet. Själva verktyget väger 13 kg men kan lyfta maxlast upp till 62 kg. Du styr lyftverktyget med Pro Speed-Handle som gör att du som operatör enkelt kan kontrollera hastigheten upp och ner vid användning av verktyget.

Lyft för bussbatterier – Hur fungerar den?

Du placerar gripdonet över lasten. När du gjort det trycker du sedan på den gröna knappen för att greppa tag om batteriet. Det finns en avkännare på varje arm som känner av att den är i kontakt med lasten. Om verktyget inte är i kontakt med lasten på korrekt sätt går det inte att greppa lasten. När signalen blir grön på verktyget är det säkert för operatören att lyfta. När du förflyttat lasten till önskad plats sänker du lasten och trycker sedan på den röda knappen för att avlägsna lyften från batteriet.

Specialanpassade lyftlösningar för dina behov

Vi kundanpassar i princip alla våra lyftverktyg för att det ska vara optimalt för just den last ni lyfter och den miljön ni arbetar i. Det går att justera efter typ av last, ändra maxlasten, tilta eller rotera – vi designar utifrån era behov.