Halvcirkel
Manhattan borrlyft 89-12197

Manhattan borrlyft 89-12197

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 13,5 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 50,5 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12197

Serienummer: A6883

Det här lyftverktyget är en Manhattan borrlyft. Lyftverktyget är specialanpassat och lyfter borr mekaniskt från palett på vagn till stående i bläster och tvärtom. Du lyfter enkelt borr i olika storlek med samma verktyg. Lyftverktyget har även manuell tyngdpunktsjustering. Skruvar du på den svarta spaken under lyftet balanserar verktyget ut last och verktyg så att det blir jämnvikt. Maxlasten för just det här lyftverktyget är 13,5 kg.

Manhattan borrlyft – hur fungerar den?

Borren hämtar du stående från palett på vagn. Du greppar sedan borren med en gripklo. Du placerar sedan lasten i mitten på gripklon. När du trycker på den gröna knappen pressas gripklon ihop och greppar tag i borren. Den gröna lampan som då lyser signalerar att det är säkert att utföra lyftet. Om den gröna lampan inte lyser har lasten inte greppats korrekt och det går inte att utföra lyftet. Du förflyttar sedan lasten till önskad plats. Under lyftet är det möjligt att justera tyngdpunkten genom att vrida på den svarta spaken på höger sida av gripdonet. Detta jämnar ut vikten under lyftet. När du förflyttat lasten till önskad plats trycker du sedan på den röda knappen och gripdonet avlägsnar sig från lasten.

Skräddarsydda lyftlösningar

Vi skräddarsyr lyftverktyget efter dina behov och den last du lyfter. Maxlast, rotation, tilt med mera justerar vi efter era önskemål. Manhattan finns i flera olika varianter för att lyfta bl. a. rotorer, kartonger och bildörrar. Se fler av våra skräddarsydda Manhattan-lyftar här.