Halvcirkel
Vikarmskran FlexiCrane

Vikarmskran FlexiCrane

Generell data

Lyftkapacitet: upp till 65 kg

Räckvidd: 4 m

Rotation: obegränsad (360+ grader)

Energiförsörjning: Tryckluft 6-7 bar

Lackad: röd (RAL 3020)

Broschyr: Lifting with flexicrane (pdf).

Mångsidiga vikarmskranen FlexiCrane följer dig vart du än går – lätt, ljudlöst och ändlöst roterande!

Vår vikarmskran monteras med en stålpelare på vägg, golv eller i tak, beroende på utformningen av flygplatsen. För golvmontering är längden på pelaren justerbar och kan anpassas vid installation direkt på flygplatsen. Kranpelaren kan också levereras i teleskoperande och/eller i mobilt utförande. Den mobila vikarmskranen kan enkelt förflyttas på bagagehanteringsområdet med en pallyftare.

Skapa ett ergonomiskt lyftsystem med FlexiCrane och bagagelyften Basic

Vikarmskranen fungerar optimalt med vår vakuumlyft Basic. Med dessa två tillsammans kan bagageoperatören enkelt lasta och avlasta öppna vagnar till transportband. Bagageoperatören kan lyfta snabbt utan att riskera utslitningsskador tack vare bagagesystemets ergonomiska design. Med vårt bagagelyftsystem kan du reducera sjukskrivningar och skapa en hälsosammare arbetsmiljö.

Tyst och lätt vikarmskran

Tack vare den behändiga storleken och vikten på kranen går den lätt och snabbt att installera till en låg kostnad. Den låga egenvikten kombinerat med lågfriktionslager i lyftarmens leder gör FlexiCrane väldigt tyst och lätt att jobba med.

Ändlöst roterande lyftarm

En annan fördel med FlexiCrane är att kranen tack vare den smarta designen kan rotera inte bara ett fullt varv, utan ändlöst. Det gör att kranen har en räckvidd om 4 m! Tack vare vikarmskranens flexibilitet och följsamhet utklassar den alla jämförbara lättviktskranar, pelarsvängkranar, svängkranar och viksvängkranar i användarvänlighet.

FlexiCrane fungerar utmärkt med bagagelyften Basic