Halvcirkel
PW100

PW100 skivlyft

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 100 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 54 kg

Gripdonets höjd: 995 mm

Vakuumkoppar justerbara i:
X-led: 660-1640 mm
Y-led: 645-1045 mm

Artikelnr: 92-10016

Broschyr:  Lifting boards and steel sheets (pdf).

ProWood 100 (PW100 skivlyft) lyfter och tiltar skivor av olika slag, upp till 100 kg. Istället för att lyfta otympliga skivor manuellt eller med gaffeltruck, så går jobbet snabbt och smidigt med hjälp av en PW100 skivlyft. De justerbara vakuumkopparna, den lågbyggda konstruktionen och den ergonomiska designen är fördelar som gör att ProWood passar att använda i de flesta industrier. Särskilt populär är den hos dörr- och kökstillverkare.

Smidiga och säkra lyft

Ett lysande ”grönt öga” indikerar när den rätta vakuumnivån är uppnådd och det är säkert att lyfta. Lastvaktsfunktionen förhindrar att operatören släpper skivan av misstag i luften. Proportionell styrning gör det enkelt att placera skivan varsamt utan att skada den. Ifall skivan ska monteras så kan den justeras viktlöst direkt med händerna, utan att använda kontrollenheten.

Lyfter alla typer av skivor, med eller utan tiltfunktion

ProWood lyfter alla täta skivor: tunga paneler, metallskivor, glas, plywood och träskivor. ProWoods mjuka gummikoppar gör den även passande för att lyfta solpaneler. Kopparna greppar varsamt den känsliga ytan ut att klämma eller repa den.

Förutom PW100 så finns ProWood finns i tre andra modeller beroende på storlek och vikt på skivan: PW60, PW120 och PW200. ProWood finns både med och utan tiltfunktion. Alla modeller har vakuumkoppar som är justerbara i längd och bredd. Justeringarna gör användaren enkelt själv, utan att använda några verktyg.