Halvcirkel
Rörlyft 89-12148

Rörlyft 89-12148

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 18 kg

Styrning: balansering

Egenvikt: 9 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12148

Serienummer: A6790

Det här är vår rörlyft, lyftverktyget för dig som lyfter stålrör eller rör i andra material. Lyfthjälpmedlet är smidigt att använda och enkelt att manövrera för operatören. Genom att greppa längs sidan av röret med de tre vakuumkopparna förflyttar du lasten på ett säkert sätt. Det går även att rotera lasten under lyftet vilket gör det möjligt att hämta röret i stående position och sedan placera röret liggandes. Maxlasten för denna skräddarsydda lyftlösning är 18 kg.

Rörlyft – hur fungerar den?

Srålrör är otympliga att lyfta och det kan krävas två personer som lyfter. Med denna luftlösning kan en person enkelt utföra lyftet på egen hand. Du greppar lasten med vakuumkopparna längs sidan på röret. Lyftverktyget har en avkännare som då känner av att det är dags att greppa lasten. När du greppat röret roterar du lasten manuellt till den position du önskar att lasta av i. När du sedan förflyttat lasten dit du vill lossar du genom att trycka på avlastningsknappen. Lyftverktyget avlägsnar sig då från lasten.

Skräddarsydda lyfthjälpmedel

Vi skräddarsyr och utformar vakuumlyften så att den är optimal för den arbetsmiljö du arbetar i och den last du lyfter. Maxlast, rotation, tilt och hur verktyget ska greppa justerar vi efter era önskemål. Det är även möjligt att få verktyget lackat i andra färger eller i rostfritt stål för användning i renrumsmiljö.