Halvcirkel
Kroklyftar

Kroklyftar för hinkar, dunkar och mer

Med hjälp av våra kroklyftar kan du lyfta de flesta föremål som har ett handtag eller en ögla. En enkel krok löser många vanliga lyftproblem och gör hanteringen både snabbare och mer smärtfri för användaren.

 

Nedan finns några av de många lyftlösningar med krokar som vi har gjort genom åren. 

Läs mer
Dunklyft 3658

Det är enkelt att lyfta dunkar med en specialdesignad krok från Lifts All! Användaren ...

Läs mer
Hinklyft 92-10059

Hinklyften hanterar hinkar och andra liknande objekt upp till 26 kg. Lyftverktyget är litet ...

Läs mer
Dunklyft 3094

Denna dunklyft är ett kombigripdon med utbytbara krokuppsättningar för att lyfta flera ...

Läs mer

Våra kroklyftar består av ett lyftverktyg med en krok kopplad till en tryckluftsdriven telfer. Det kan vara exempelvis en säkerhetskrok, spärrkrok eller karbinhake. Det är säkra alternativ, som håller lasten skyddad utan risk för att du tappar den. Med en kroklyft lyfter du enkelt dunkar, hinkar, väskor eller olika kärl med handtag. Därför är det mycket vanligt att använda den inom industrier som hanterar exempelvis spannmål, vätskor eller kemikalier.

 

Lyftarna är mycket enkla att använda. Vem som helst, oavsett styrka, kan lära sig att hantera dem. Verktyget tar tyngden av lasten, medan du sköter styrningen med hjälp av en enkel kontroll. Eftersom lasten blir nästan tyngdlös, så innebär den inte längre någon större belastning för kroppen. Plötsligt kan vem som helst utföra lyftmomenten. Det betyder att fler arbetsmoment blir tillgängliga för fler medarbetare. Arbetsplatsen märker snart av en positiv förändring i form av färre förslitningsskador och färre sjukskrivningar.