Halvcirkel
Kombilyft med krok för metallstänger 89-12130

Kombilyft med krok för metallstänger 89-12130

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 23 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 25 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12130

Serienummer: A6753

Den här är vår kombilyft med krok för metallstänger. Verktyget är designat för att lyfta metallstänger och metallprofiler av olika slag. Den är en mekanisk lyft som greppar metallstängerna genom att klämma fast dem under lyftet. Utöver det går det även att tilta lasten upp till 45°. Maxlasten för just det här lyftverktyget är 23 kg. Lyftverktyget har även en extra krok för att kunna lyfta andra saker, som i detta fall en gasbehållare. Det går också att lyfta andra typer av last såsom exempelvis backar, hinkar eller dunkar med mera.

Kombilyft för metallstänger och metallprofiler – hur fungerar den?

Kombilyft med krok för metallstänger är ett kombinerat lyftverktyg vilket innebär att du kan lyfta på olika sätt med samma verktyg. Lyften har två plattor som greppar stängerna och gör att metallstången kläms fast. Du lyfter sedan metallstången till önskad plats. Genom att trycka på en av knapparna kan du även tilta lasten något. När du lyft lasten dit du vill trycker du på release-knappen och lyftverktyget släpper stången. Om du istället vill lyfta med kroken sätter du denna i handtaget på det du vill lyfta, exempelvis en gasoltub eller dunk. Efter det är det bara att trycka på knappen så gör lyftverktyget jobbet. Det enda du behöver göra som operatör är att förflytta lyften dit du vill ha lasten.

Specialanpassad kombilyft för just det du ska lyfta

Vi specialanpassar varje lyftverktyg för att det ska passa just den last du behöver lyfta. Det går att anpassa en kombilyft om du önskar att kunna kombinera andra verktyg eller kunna lyfta last som inte är just metallstänger. Du kan även lyfta liknande föremål i andra storlekar och material.