Halvcirkel
Batterilyft 2657

Batterilyft 2657

Generell data

Maxlast: 20 kg

Egenvikt: 13,5 kg

Media: 6-7 bar

Serienummer: 2657

Det här är vår batterilyft som gör det enkelt och smidigt att lyfta batterier. Det är ett mekaniskt gripdon som greppar lasten genom att klämma fast batteriet under lyftet. Som operatör förflyttar du smidigt batterierna och arbetar på ett ergonomiskt sätt utan att skada rygg, nacke eller axlar. Verktyget väger 13,5 kg men har en maxlast på 20 kg.

Batterilyft – hur fungerar den?

Placera lyften i mitten av batteriet mellan de två plattorna på gripdonet. Greppa sedan tag om lasten genom att trycka på båda de gröna knapparna. Förflytta sedan lasten till önskad plats. När du gjort det trycker du på båda de röda knapparna för att avlägsna lyften från batteriet. Var försiktig med att trycka på de röda knapparna under lyft då det är risk för skada om du släpper batteriet mitt under lyftet.

Specialanpassade lyftlösningar

Vi skräddarsyr och designar lyftverktyget så att det är optimalt för just det ni ska lyfta och den miljön ni arbetar i. Maxlast, rotation, tilt eller hur själva lyftet ska göras anpassas efter era önskemål. Normalt sett lackar vi alla verktyg i rött men här har man även haft som önskemål att lacka verktyget vitt istället.