Halvcirkel
Lyft för KeyKeg 89-12174

Lyft för KeyKeg 89-12174

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 35 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 25 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12174

Det här är vår lyft för KeyKeg som gör det enkelt för dig att förflytta och lyfta kegs utan att kroppen tar skada. Med sina vakuumkoppar suger den fast vid lasten som du sedan förflyttar enkelt från pall till pall. En KeyKeg väger inte så mycket innan du fyller på den men efter den fyllts upp med vätska är det tungt och slitsamt arbete för dig att förflytta dessa manuellt. Med Lifts Alls vakuumlyft för kegs gör du arbetet smidigt och säkert utan att skada rygg, nacke och axlar. Verktyget är anpassat för att lyfta 20- och 30-liters KeyKegs.

Lyft för KeyKeg – Hur fungerar den?

Placera sugkopparna med vakuum på sidan av kegen. Lyften kommer då greppa tag om lasten och du lyfter med hjälp av knapparna. Om vakuumkopparna inte greppar tag om lasten helt korrekt går inte lyftet att genomföra. Samma sak gäller när du ska lossa lasten. Om du inte ställer lasten mot en plan yta lossar lasten inte från lyften, av säkerhetsskäl. Detta är för att säkerställa att du inte tappar lasten mitt i ett lyft. När du förflyttat keykegen till önskad plats trycker du på knapparna igen för att lossa lasten från lyftoket. Lyftverktyget kan också rotera lasten 180° under lyftet. Detta är optimalt när du fyller på kegen från ett håll och sedan vänder den åt andra hållet efter att den fyllts på.

Skräddarsydd lyft för dina behov

Vi specialanpassar lyftverktyget så att det passar för just dina behov och den miljö där du lyfter. Lyft för KeyKeg går att anpassa om du vill lyfta liknande föremål men i andra storlekar eller annat material samt ändra maxlasten för verktyget. Beroende på i vilken miljö du arbetar kan du också montera lyftverktyget på olika sätt, exempelvis med vikarmskran, svängkran eller i ett traverssystem.