Halvcirkel
Kombilyft för lådor 89-12283

Kombilyft för lådor 89-12283

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 50 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 12,5 kg

Media: 6-7 bar

Artikelnummer: 89-12283

Serienummer: A7092

Vår kombilyft för lådor är utrustad med både vakuumkoppar och en krok. Med vakuumkopparna kan du lyfta exempelvis lådor eller mer kompakta platta objekt, medan du med kroken kan lyfta exempelvis hinkar eller dunkar. Det gör lyftverktyget till ett mångsidigt hjälpmedel, som klarar av flera olika moment i till exempel packningsprocessen. Med hjälp av en kombilyft spar du både resurser och utrymme, eftersom du kan använda ett enda verktyg till flera föremål.

Ergonomisk kombilyft

Kombilyften för lådor är ett ergonomiskt lyftverktyg. Det innebär, förutom att den tar lastens tyngd, att den är ergonomiskt utformad. Exempelvis går det att förlänga handtaget, för att passa olika långa personer och avståndet till föremålet som ska lyftas. Verktyget har gummerade handtag för ett stadigt och bekvämt grepp. Tack vare verktygets utformning jobbar du hela tiden på ett lagom avstånd från lasten, med armarna bekvämt längs med sidorna.

Lyftverktygets kontroll har är smidig och enkel för alla att lära sig. Med ett lägesvred bestämmer du om du vill använda kroken eller vakuumkopparna. Med gröna och röda knappar väljer du att greppa och släppa, lyfta eller sänka. Med smidighet placerar du lasten där du vill ha den, utan ansträngande manuella lyft.